Yabancı Uyruklu Şahsın Cesedini Sokağa Attılar

Yabancı Uyruklu Şahsın Cesedini Sokağa Attılar

Hayatını kaybeden yabancı uyruklu şahsın cesedi Fatih’te sokağa atıldı. Uzakdoğulu olduğu tahmin edilen kişinin kimliği ve ölüm sebebiyle ilgili araştırma sürüyor.İlginç olay, saat 20.00 sıralarında Hırka-i Şerif Mahallesi Türkistan...

Hayatını kaybeden yabancı uyruklu şahsın cesedi Fatih’te sokağa atıldı. Uzakdoğulu olduğu tahmin edilen kişinin kimliği ve ölüm sebebiyle ilgili araştırma sürüyor.

İlginç olay, saat 20.00 sıralarında Hırka-i Şerif Mahallesi Türkistan Sokak numara 32'de, apartmanın önünde yaşandı. Görgü tanıklarının anlatımına göre, taksi ile olay yerine gelen iki kişi, arabadan indirdikleri cesedi apartman girişine bıraktıktan sonra aynı araç ile olay yerinden uzaklaştı.

Vatandaşların polise haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Yapılan ilk incelemede şahsın ölü olduğu, vücudunun görünür yerlerinde herhangi bir darp izi olmadığı belirlendi. 30 yaşlarında Uzakdoğulu bir vatandaşa ait olduğu tahmin edilen cesedin üzerinden kimlik çıkmadı. Polis ekipleri, şahsın kimliği ve cesedi bırakıp kaçan iki şüpheliyle ilgili araştırmalarını sürdürüyor.

Kimliksiz ceset, ölüm sebebi belirlenmek üzere Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.