Yabancı futbolcu ilk 11'de olmalı

Yabancı futbolcu ilk 11'de olmalı

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Remzi Ay, en büyük hayalinin alt yapıdan gelen oyuncuların Atiker Konyaspor'da oynaması olduğunu ifade etti

Anadolu Selçukspor'un  önceki gün gerçekleşen genel kurulunda konuşan Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Remzi Ay, " Kulüp başkanlığı görevi  yapmak çok zor bir iş. Bütün gözler sizin üzerinizde. Başarılı oldunuz ya da olmadınız herkes size birşeyler söyler. Geçtiğimiz sezon Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Lig'de üçüncü olarak UEFA Avrupa Ligi'ne katılım hakkı elde etti. Sosyal medyada Konyaspor transfer yapmadı söylentileri dolaşıyor. Atiker Konyaspor'un üçüncü olmasında bu kadrosunun hiç mi emeği yok. Aykut Kocaman ve ekibi bizi ligde üçüncü yaparak Avrupa'ya taşıdı. Önümüzde ki yıl yine üçüncü olacağız diye bir kaide yok" şeklinde görüş belirtti.

ANADOLU 1.LİG'E ÇIKARSA GEÇİŞLER KOLAY OLUR

En büyük hayalinin alt yapıdan gelen oyuncuların Atiker Konyaspor'da oynaması olduğunu ifade eden Remzi Ay, konuşmasını şu cümlelerle sonlandırdı: "Benim en büyük hayalim alt yapıdan gelen sporcuların Atiker Konyaspor'da oynaması. Transfer edilen yabancı futbolcunun tribünde oturmasına gönlüm razı gelmiyor. Transfer edilen bir yabancı futbolcu tribünde oturacağı yerde benim 18-19 yaşında ki genç futbolcum 26 kişilik kadroda yer alsın, tribünde otursun. Yeni yönetime görevinde başarılar diliyorum. Anadolu Selçukspor'u PTT 1.Lig'e taşımalarında büyük görev düşüyor. Anadolu Selçukspor, PTT 1.Lig'e çıkarsa, Atiker Konyaspor'a geçişler kolay olur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.