Ya kazanacan Ya kazanacan

Ya kazanacan Ya kazanacan

Anadolu Selçukluspor bugün deplasmanda kümede kalma adına zorlu bir karşılaşmaya çıkacak.

Anadolu Selçukluspor bugün deplasmanda kümede kalma adına zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip sıralamada kendisinden 2 puan farkla bir basamak altta yer alan Tarsus İdmanyurdu’na  konuk olacak. Bu karşılaşma Anadolu Selçukluspor’un kümede kalması için kazanması gereken maçların en önemli maçlardan bir tanesi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukluspor bugün sezonun en önemli maçlarından birine çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip kümede kalma yarışında en büyük rakipleri arasında yer alan Tarsus İdmanyurdu’na konuk olacak. Tarsus Burhanettin Kocamaz Stadında oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak. Maçı  Bora Budak yönetecek. Budak’ın yardımcılıklarını Mehmet Camer Karataş ve Ünal Doğru yaparken karşılaşmanın 4. hakemi ise Belgin Kumru.

EKSİK VE CEZALILAR CAN SIKIYOR
Anadolu Selçukluspor’da zorlu karşılaşma öncesinde  kart cezalısı Gökay Işıtan, Emre Köksal ve Aydın Kuzu’nun yanı sıra sakatlıkları bulunan İbrahim Alan ve Abdülkerim Bardakçı forma giyemeyecek. Tecrübeli oyuncuların zorlu müsabakada cezalı olması ve gol yollarında sıkıntı yaşayan Anadolu Selçukluspor’da İbrahim Alan’ın da sakat olması karşılaşmanın önemini bir kat daha arttırdı.

KÜMEDE KALMA ADINA ÇOK ÖNEMLİ MAÇ  
Sezonun ilk yarısında rakibine sahasında yenilen Anadolu Selçukluspor bu karşılaşmadan mutlak galibiyet almak istiyor. Rakibiyle arasında 2 puan fark bulunan yeşil-beyazlı ekip 26 puanla 15. sırada bulunuyor. Tarsus İdmanyurdu ise küme düşme hattında 24 puanla 16. sırada yer alıyor. Anadolu Selçukluspor maçı kaybetmesi halinde sıralamada rakibinin gerisine ve küme düşme hattının içine düşecek. Yeşil-beyazlı ekibin bu maçı kazanarak rakibi ile arasındaki puan farkını açması yada berabere kalarak puan farkını koruması gerekiyor. Aksi takdirde Anadolu Selçukluspor küme düşme potasının içine girecek. Geride kalan haftada galibiyeti kaçıran Anadolu Selçukluspor’un ligde rahatlaması için bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılması gerekiyor.

TARSUS İÇ SAHADA BAŞARILI
Anadolu Selçukluspor’un bugünkü rakibi Tarsus İdmanyurdu iç sahada deplasmana oranla daha başarılı bir grafik çiziyor. Ligde 5 galibiyeti bulunan sarı-lacivertli ekip bu galibiyetlerin 3’nü kendi sahasında aldı.  Sahasında oynadığı diğer 9 maçta 6 beraberlik alan Tarsus İdmanyurdu sadece 3 kez yenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.