Wushu'da Balkan Şampiyonluğu

Wushu'da Balkan Şampiyonluğu

Selçuklu Belediyesi Wushu takımı Edirne de düzenlenen Balkan Şampiyonasında birincilik, ikincilik ve üçüncülük elde etti.

Türkiye Wushu Federasyonunun faaliyet programında yer alan Balkan Wushu Balkan Şampiyonası 03-05 Haziran 2016 tarihleri arasında Edirne ilinde gerçekleştirildi. Şampiyonaya 12 ülkeden çok sayıda sporcunun katıldı. Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Wushu takımı antrenörleri Mehmet Bayraktar ve Mehmet Ali Gümüştekin Balkan Şampiyonasında mücadele edecek Milli takımımızın başında yer aldı. Mavi beyazlı kulüpten Balkan Şampiyonasında mücadele eden sporculardan 52 kg da Mücahit Musa Akgöz Balkan üçüncülüğü, Sinan Gümüştekin Balkan şampiyonluğu, Muhammet Enes Bayraktar Balkan ikinciliği elde ettiler. Ayrıca Muzaffer Utku Turcan da Balkan üçüncülüğü elde eden sporcular arasında yer aldı.

Judo takımı yükseliyor

Selçuklu Belediyesi Judo takımı sporcuları Sakarya da yapılan Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında mücadele etti. Mavi beyazlı judocular şampiyonadan başarılı sonuçlarla döndü. 34 kg da Mehmet Akif Arıcı üçüncü, 38 kg da Talha Büyükeser üçüncü, 55 kg da Butuhan Cafer Özyürek üçüncü, 34 kg da Emin Başkak beşinci, 42 kg da Ahmet Adıgüzel beşinci oldular. Sporcular elde ettikleri bu başarılı sonuçların ardından Milli takıma davet edildiler. Mavi beyazlılarda her geçen gün başarılı sonuçlar alarak Milli takıma yükselme başarısı gösteren sporcular gelecek için büyük umut veriyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.