Vural: Birilerine ‘haşhaşin’ Diyeceğine Etrafındaki Şirkçilere Ve Sapkınlara Bak

Vural: Birilerine ‘haşhaşin’ Diyeceğine Etrafındaki Şirkçilere Ve Sapkınlara Bak

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için, “Allah’ın bütün vasıflarını üstünde toplamış bir lider” diyen AK Partili milletvekiline tepki gösterdi.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için, “Allah’ın bütün vasıflarını üstünde toplamış bir lider” diyen AK Partili milletvekiline tepki gösterdi. Vural, “Erdoğan’a bu vasıfları yakıştıran bu meczup hemen tövbe istiğfar etmeli. Başbakan, birilerini ‘Haşhaşin’ olarak suçlayacağı yerde kendi etrafındaki bu sapkın şirkçilere Haşhaşinlere dönüp bakmalı.” dedi.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi. HSYK için alternatifler arasında yer alan anayasa değişikliğinin referanduma sunulması önerisinde bulunan Vural, “Yine de biz ona hodri meydan diyoruz. Senin HSYK’yı değiştirmenle ilgili iraden bunu 12 Eylül'de millet yüzde 58 oy ile kabul etmişti. Biz ‘hayır’ demiştik. Eğer sen bu millete inanıyorsan, yüreğin varsa, ciğerin varsa BDP ile birlikte getir, referanduma da götür. Hadi bakalım. Sende bir gram yürek varsa. Eğer bu millete inanıyorsan milletin anayasa ile kabul ettiğini getir BDP ile birlikte yine götür, anayasayı değiştirecek çoğunluğun da var, 330-367 arasında değiştiği zaman zaten daha önceki de böyle değişmişti, referanduma da gitme imkanı var. Yüreğin yetiyorsa, rüşvet, yolsuzluk için savcı ve hakim ayarlamak için bu anayasa değişikliğini hazırla ve BDP ile Meclis’e getir, ondan sonra da referanduma götür. Var mı yüreğin? Bütün bunlar olup biterken asrın rüşvet ve yolsuzluğunu savunmak, üstünü örtmek için her türlü araç kullanılıyor. Bu kadar utanmazlık olur mu? Bunu kapatmak için her şey araç olarak kullanılmaktadır.” ifadelerini kullandı.

"ALLAH BİZİ BU İNANÇ HORTUMCULARINDAN KURTARSIN"

Başbakan için ‘Allah’ın vasıflarını üstünde toplamış lider’ nitelendirmesinde bulunan AK Partili vekile tepki gösteren Vural, söz konusu vekilin videosunu basın mensuplarına izlettikten sonra şunları söyledi: “Ben rüşvet ve yolsuzluğun üstünü örtmek, tövbe estağfurullah Allah’a şirk koşan bu zihniyeti ayaklarımın altına alıyorum. Bu zihniyeti de bu zihniyetin atfedildiği kimsenin zihniyetini de ayaklarımın altına alıyorum. Düşün yakamızdan be! Siz kim oluyorsunuz da bu ifadeleri kullanıyorsunuz. Terbiyesizler, hadsizler. Yeter artık. Dinimizle mukaddesatımızı bu kadar alet etmeniz, bunlar kabul edilecek şeyler değildir. Bir taraftan Aydın’da, ‘Bizim için ikinci peygamberdir’ dedirteceksiniz, ‘Onun lütfu Allah’ın lütfudur’ dedirteceksiniz, ‘Doğduğu şehir mukaddes şehirdir’ dedirteceksiniz, ezel ebed ilan edeceksiniz. ‘Allah’ın gönderdiği bir lütuftur’ diyeceksiniz. Böyle bir şey kabul edilemez ya. Allah bizi bu inanç hortumcularından kurtarsın. Böyle bir utanmazlık olmaz. Kalkmışlar, ‘Devlete şerik, Allah’a şirk koşulmaz’ diyorlar, meğer iki yüzlü davranıyorlar. Erdoğan’a bu vasıfları yakıştıran bu meczup hemen tövbe istiğfar etmeli. Başbakan birilerini haşhaşin olarak suçlayacağı yerde kendi etrafındaki bu sapkın şirkçilere haşhaşinlere dönüp bakmalı. Hasan Sabbah’lığın da kime yakışacağını görmelidir. Bu milletimizin dini ile oynamayın. Haddinizi bileceksiniz. Bu tayyiban sapkınlığı düşecek milletin yakasından. Böyle bir dil uzatmayı Müslüman Türk milletine hakaret olarak görüyorum.”


CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.