Vural: 2013 AKP'nin ödül yılı olacak!

Vural: 2013 AKP'nin ödül yılı olacak!

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, ''Toplumun her kesimi 2013'te AKP'nin gayrı resmi piyangosundan nasibini alacak'' dedi.

Vural, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Milli Piyango İdaresi'nin yılbaşı çekilişi büyük ikramiyesinin umutları süslediğini ifade ederek, kendilerinin de AK Parti'nin gayrı resmi piyangosunun kimlere vurduğuna dair çalışma yaptıklarını söyledi.

Vural, 2013'te ''öğrenciye biber gazı, muhalif gazeteciye işten çıkarma ve tutuklama, iktidarı eleştirenlere ''böcek'', terörle mücadele edenlere savaş suçlusu muamelesi, esnafa günü siftahsız kapatma garantisi, maden işçilerine güzel ölme temennisi, 64 milyon kişiye tatil hasreti, 47 milyon kişiye et, tavuk ve balık yiyememe ikramiyesi çıkacağını'' öne sürdü.

Elektriğe, vergiye ve doğalgaza zam piyangosunun sade vatandaşa vuracağını dile getiren Vural, ''Elektriğe, vergiye, doğalgaza zam amortisi herkese var. Toplumun her kesimi 2013'te AKP'nin gayrı resmi piyangosundan nasibini alacak'' dedi.

Bankalara ''en yüksek kar ve yeni kredi müşterisi ikramiyesi'' çıkacağını belirten Vural, ''Gemicik ikramiyesi Mahdumlar AŞ'ye, KPSS'den tam puan garantisi jokerlere ve yandaşlara, istediği kadar ihale mücahitlikten müteahhitliğe terfi edenlere çıkacak'' diye konuştu.

Vural, yeni yılda af ve özerklik hazırlığı yapıldığını da öne sürerek, ''Vatandaşın büyük tepki göstereceğini bildikleri için, vermek isteyenlere de almak isteyenlere de 'avucunuzu yalayacaksınız' diyorum'' şeklinde konuştu.

Bir soru üzerine, piyango bileti almadığını belirten Vural, ''Siyasetçilerin ikramiyesi ne?'' sorusuna, ''Siyasetçilerin ikramiyesi bunları söyleme hürriyeti'' cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.