Vukovic tamam Lua Lua belirsiz

Vukovic tamam Lua Lua belirsiz

Torku Kornyaspor'da transfe netleşmeye başladı. Sırp stoper Vukovic hafta içinde Konya'da olacak., Lua Lua konusunda ise top oyuncunun kulübende...

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarı perdesi bu hafta iniyor. Yeşil beyazlı temsilcimiz Torku Konyaspor'da transferler netleşmeye başladı.

VUKOVİC İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

İlk kez Merhaba Spor Servisi'nin gündeme getirdiği ve oyuncunun kendisinin de onayladığı Sırp stoper Vukovic için geri sayım başladı. Torku Konyaspor Menejeri Seyit İçgül oyuncu ile hafta içerisinde ön sezleşme imzalayacaklarını belirterek, “Kendisi ile her konuda anlaştık. Son bir görüşmemiz daha olacak. Ardından çarşamba yada perşembe günü Konya'ya gelecek ve bir ön sözleşme imzalayacağız.ancak henüz resmi bir anlaşma olmadığının da altını çizmek gerekiyor.” dedi.

LUALUA HENÜZ NET DEĞİL

Önceki gün gündeme gelen LuaLua transferi noktasında da açıklamalarda bulunan İçgül, “Oyuncunun durumu henüz net değil. Kulübüyle devam eden bir sözleşmesi var. Bu çerçevede öncelikle kulübüyle görüştük. Son maçın ardından oyuncu ile alakalı karar vereceklerini söylediler. LuaLua takımımızda forma giymek istiyor. Ama öncelikle kulübüyle görüşüp, anlaşmamız lazım” şeklinde konuştu.

VUKOVİC VE LUALUA KİMDİR?

Konyaspor'un devre arası transfer listesinde yer alan Sırp stoper Vukovic ilk profesyonel deneyimini FK Rad  takımı ile yaşadı. 21 yaşında PSV Eindhoven'a transfer olan oyuncu halen Vojvodina takımda forma giymekte. 1988 doğumlu oyuncu 1,95 boyunda ve sol ayağını kullanıyor. LuaLua ise Türkiye'nin tanıdığı bir isim. Colchester United takımında futbola başlayan LuaLua 2012/2013 sezonunun başında bedelsiz olarak Kardemir karabükspor'a gelmişti.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.