Volkan: Çıkışımızı devam ettireceğiz

Volkan: Çıkışımızı devam ettireceğiz

Konyaspor savunmasının belkemiği Volkan Koçaloğlu, ligdeki iyi gidişlerini Giresunspor deplasmanından da kazanarak dönüp sürdürmek amacında olduklarını belirtirken, ilk yarının kalan iki maçını kazanarak Bank Asya 1.Ligde ulaşılması zor bir rekora imza at

Samsunspor maçını son dakikalarda gelen gollerle kazandıkları için çok mutlu olduklarını ve bunun kendileri için büyük bir moral olduğunu ifade eden tecrübeli oyuncu, “Samsunspor maçında alınan galibiyet bizi daha da hırslandırdı. Aynı hırsımızı, mücadelemizi Giresunspor karşısında da sahaya yansıtıp 3 puan aldığımız takdirde alttan gelen rakiplerle bu haftaki maçların sonuçlarına göre aramızdaki puan farkını biraz daha açacağız. Önceliğimiz tabiki Giresunspor maçını kayıpsız geçmek. Yenilmeden döndüğümüz takdirde içerideki iyi serimizi Altay karşısında da sürdürüp sezonun ilk yarısını 40 puanla tamamlamak istiyoruz. Şu an geldiğimiz nokta zaten çok büyük başarı.. 40 puana ulaştığımız zaman Bank Asya 1.Lig’de tüm zamanların başarı rekorunu alt üst ederiz. Bunu da başaracak gücümüzün olduğunu biliyoruz. Biz inançlı bir takımız. Bu inancımız sayesinde birçok maçımızı mağlup durumda olmamıza rağmen son dakikalarda attığımız gollerle kazandık. Çıkışımızı devam ettirerek sezonun ilk yarısını en yüksek puanla tamamlamak istiyoruz” dedi.

15 hafta itibariyle gelinen noktayı da değerlendiren Volkan Koçaloğlu, “Biz güçlü, mücadeleyi bir an olsun bırakmayan, inançla saha içerisinde elinden gelenin en iyisini hatta en fazlasını yapmaya çalışan iyi kadroya sahip bir takımız. Sezon başında yeni kurulan bir takım olarak 15 hafta sonunda gelinen noktada başarılı olduğumuzu kimse inkar edemez ve herkes kabul etmeli. Puan olarakta başarılıyız. İstediğimiz hedefi tutturduğumuz zaman inanılmaz bir puanı yakalayacağız ve böylece tüm Türkiye’nin ve spor kamuoyunun dikkatlerini üzerimize çekeceğiz. Başarımızdan söz ettireceğiz. Maç içerisinde yenik duruma düşebiliriz, maçlar da kaybedebiliriz. Ama önemli olan bizim gibi, taraftarlarımızın da maçın son düdük çalmadan bizim için bitmediğini bilmeleridir. Konya’da bugüne kadar oynadığımız maçlarda sadece 1 beraberliğimiz var. Taraftarlarımızın desteğini daha fazla yanımızda görmek bizi daha çok motive ediyor. Bu seriyi bundan sonraki maçlarda da devam ettireceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.