Voleybola en büyük ilgi bayanlardan

Voleybola en büyük ilgi bayanlardan

Selçuklu Belediyesi Yaz Spor Okullarında Basketbol ve futbolun ardından en çok kayıt yaptırılan branşlar arasında voleybol geliyor. Yaz Spor Okullarında Voleybol için kayıt yaptıran öğrenci sayısı bu yıl 295'e ulaştı.

Selçuklu Belediyesi tarafından kente kazandırılan Yazır Spor Salonu, Şehit Rıdvan Adam Spor Salonu, Mustafa Karaciğan İlkokulu Şehit Fikret Aksungur Spor Salonu, Öğretmen Fethiye Onsun İlkokulu Şehit Nihat Gün Spor Salonu, Şehit Mustafa Çuhadar Ortaokulu Şehit Çetin Totan Spor Salonu, Ertuğrul Gazi Ortaokulu  Şehit Halil İbrahim Türkmen Spor Salonu, Zeki Altındağ İlkokulu Şehit Mustafa Çizmeci Spor Salonu, Büyükbayram Ortaokulu Şehit Mustafa Güler Spor Salonu voleybol branşında eğitim verilen salonlar arasında yer alıyor. Farklı yaş guruplarında günde 2 ila 5 olmak üzere 295 öğrenciye 7 antrenör tarafından voleybol eğitimi veriliyor.

Voleybol branşında spor yapmak için başvuran sporcuların tamamı ise kız öğrencilerden oluşuyor. Kayıtların başladığı tarihten itibaren kızların yoğun ilgi gösterdiği branşa erkek öğrencilerden gelen talep sayısının bir seansı doldurmaya yetmediği belirtildi. Diğer yandan Yaz Spor Okullarında öğrenci sayısı 821 olan futbolda ise yalnızca erkek öğrenciler eğitim alıyor. Yalnızca erkekler tarafından kayıt alan bir diğer branş ise kick-boks. Bu branşta da öğrenci sayısı 50'yi geçmedi.

Selçuklu Belediyesi Yaz Spor Okullarına kayıt yaptıran öğrenci sayısının her gün arttığı, ailelerin ve öğrencilerin kayıt için gelmeye devam ettiği bildirildi. Kulüp yetkilileri tarafından yapılan açıklamada yaz spor okullarında alınan kayıt sayısının 2 bin 600'ü aştığı ve bu sayısının ramazan bayramından sonra daha da artmasının beklendiği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.