Voleybol 1. Liglerinde 10 maç var

Voleybol 1. Liglerinde 10 maç var

Bayanlar ve erkekler Voleybol 1. liglerinde bugün ve yarın 10 maç var. Fikstüre göre, bayanlara maçları bugün, erkeklere maçları ise yarına yapılacak.

Bayanlar 1. liginde yer alan temsilcimiz Ereğli Belediyespor, Galatasaray’ı konuk edecek. Ereğli spor salonundaki maç saat 14.30’da başlayacak. Bayanlar Voleybol 1. liginde bugün ayrıca, saat 13.00’de: İstanbul Beylikdüzü-İller Bankası karşı karşıya gelecek. Saat 14.00’de ise Ankaragücü-Yeşilyurt maçı var. Şampiyon adayı Fenerbahçe’nin Nilüfer Belediyespor ile karşılaşacağı maç ise 15.00’de başlayacak. Günün son maçı, saat 17.30’da; Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom ile Eczacıbaşı Zentiva arasında oynanacak. 

Voleybol erkekler 1. liginde ise maçlara yarına yapılacak. Ligde kalma mücadelesbi veren ve kadrosunu ikinci yarı öncesi güçlendiren Diltaş Eğitim Kurumları, yarın Maliye Milli Piyango’yu konuk edecek. Temsilcimizin galibiyet için mücadele edeceği maç Atatürk spor salonunda yapılacak ve saat 13.00’de başlayacak. Erkekler Voleybol liginde günün diğere maçlarının programı şöyle. 15.00; Ziraat Bankası-Belediye Plevne (Ankara Selim Sırrı Tarcan).  16.00: Arkasspor-Galatasaray (İzmir Atatürk spor salonu). 17.00; Halkbank-SGK (Ankara Selim Sırrı Tarcan). 17.30; Fenerbahçe-İstanbul Büyükşehir Belediye (İstanbul TVF 50.). Beşiktaş-Bozkurt Belediye maçı 3 Şubat Çarşamba günü İstanbul Akatlar Spor salonunda saat 17.30'da oynanacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.