Veysel: İki takım için de zor maç

Veysel: İki takım için de zor maç

Yeşil-beyazlı takımın golcü isimlerinden Veysel Cihan, "Özellikle ligin ikinci devresinden itibaren bir çıkış içerisindeyiz.

 Bunu Galatasaray maçında da devam ettirmek ve maçtan galip olarak ayrılan taraf olacağımıza inanıyoruz" dedi.
Konyaspor'un özellikle Ankaragücü maçıyla başlayan sezonun ikinci devresinde geride kalan 4 haftalık dönemde bir çıkış içerisinde olduğunu belirten Veysel Cihan, "Lig uzun bir maraton. Ligin boyutu kısaldıkça maçların önemi daha da artıyor. Bunu da son hafta oynanan karşılaşmalarda gördük. Her takım maçlarını kazanmaya başladı. Bu yüzden lig mücadele anlamında daha çetin geçmeye başladı. Bizde bir toparlanma süreci içerisindeyiz. Daha iyi bir futbol oynadığımızı söylemek mümkün. Oynadığımız mücadelelerde daha çok pozisyona girmeye başladık. Bu da bizim için önemli. Aramıza katılan arkadaşların uyumuyla birlikte daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Bu hafta da Galatasaray ile oynayacağız. Rakibimiz zor bir dönemden geçiyor. Geçen hafta kötü bir mağlubiyet aldılar. Bizimle oynayacakları maç onlar için çok daha ayrı bir önemi olacaktır. Hem biz hem de rakibimiz açısından zor bir maç olacak. Antalyaspor maçını kazanarak evimizde kazamama şanssızlığımızı kırdığımızı düşünüyorum. Galatasaray maçında Antalyaspor karşısında ortaya koyduğumuz oyunun ve mücadelenin daha da üstüne çıkıp galip geleceğimize inanıyorum. Takım olarak da bu düşünceye sahibiz. İnşallah bunu da sahaya yansıtır ve 3 puanla ayrılan taraf biz oluruz” diye konuştu.
Veysel Cihan, Turkcell Süper Lig'de sezonun geride kalan haftalarını da değerlendirerek, "Lige bakıldığında daha önceki sezonlarda düşme potasında olan bir takım şimdi üst sıralara oynayabiliyor. Bu bir hava yakalama işidir. Biz son haftalarda aldığımız sonuçlarla beraber daha iyi bir konuma geldik. Kalite olarak da isim olarak da iyi bir takımız. Bizim için önemli olan bu birlikteliği sahaya yansıtmak ve bunu daha üst seviye taşımak. Hem takımdaşlığı, hem arkadaşlığı zirveye taşır, hem de oyun anlamında daha üst seviyede mücadele edebilirsek bence üst sıralara oynayan bir Konyaspor’u görmek mümkün" şeklinde görüş belirtti. 
Veysel, son haftalarda gol atamadığı ama sahada iyi mücadele ettiğinin hatırlatılması üzerine "Takımım iyi sonuç aldıktan sonra ben bunları yıllarca kendime sorun etmedim. Çünkü önemli olan verdiğimiz mücadele. Arkadaşlık anlamında, pozisyon anlamında sahada verilen mücadelede daha önemli. Ama oynadığım mevki itibari ile gol atmayı bende çok istiyorum. İnşallah bu da önümüzdeki Galatasaray maçında olur” derken, taraftarlar da çağrıda bulundu ve "Taraftarlarımız bugüne kadar bizi ellerinden geldiğince desteklemeye çalıştılar. Biz onları yine yanımızda görmek istiyoruz. Galatasaray maçında 90 dakika bizi destekleyeceklerini düşünüyoruz. İnşallah bizde onlara 90 dakika sonunda güzel bir hediye veririz” diye görüş beli
rtti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.