Vergi Dairesi’nden Komyapı’ya ziyaret

Vergi Dairesi’nden Komyapı’ya ziyaret

Konya Vergi Dairesi Başkanı Sıtkı Aksöz, Gelir İdaresi Grup Müdürü Abdullah Coşkuner, Gelir ve Kurumlar Vergileri Müdürü Şemsettin Eser ve Mevlana Vergi Dairesi Müdürü Fadik Ertaş Komyapı A.Ş.yi ziyaret etti.

Komyapı A.Ş.’nin Belh Kavşağı’ndaki yeni idari binasında gerçekleşen ziyarette Kombassan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sami Selçuk Duran, misafirlere Komyapı Hazırbeton Prefabrik İnşaat Taahhüt San. ve Tic. A.Ş. hakkında bilgi verdi. Ziyarette konuşan Aksöz,  vergisel ödevlerini süresinde yerine getiren, ihracat yapan, istihdam ve katma değer vergisi yaratan mükelleflerin hem Konya için hem de ülke için büyük önem taşıdığını belirtirken, Konya Vergi Dairesi Başkanlığı’nca mükellef odaklı hizmet anlayışı gereği bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kombassan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sami Selçuk Duran da; ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken,  Konya Vergi Dairesi Başkanlığı 2007 kurumlar vergisi rekortmenleri dalında ödül alan Komyapı A.Ş. ve yatırımları hakkında bilgi verdi. Komyapı A.Ş.’nin kurulduğu günden bu yana gerçekleştirdiği konut projeleri ile Konya ve Türkiye’de inşaat sektöründe örnek olduğunu kaydeden Duran, ülkede yaşanan ekonomik krize rağmen mevcut projelerine ara vermeden devam eden Komyapı A.Ş.’nin yeni konut hamlelerini de hayata geçirdiğini dile getirdi. Bu arada inşaat taahhüt olarak Beyşehir Toki’yi teslim ettiklerini ve Konya Yazır Toki ile Aksaray Toki inşaatlarının teslim aşamasına geldiğini ifade eden Duran, Ereğli Toki inşaatının da hızla devem ettiği bildirildi. Komyapı A.Ş.’nin yeni projelerini de anlatan Duran, Antalya Durukent ve Konya Şehzade Konutları ile yatırımlarına ve istihdamı artırıcı faaliyetlerine ara vermeden devam ederek ülke ekonomisine katkı sağladıklarını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.