Venezuela’nın En Büyük Gecekondu Mahallesine Kurban Etti

Venezuela’nın En Büyük Gecekondu Mahallesine Kurban Etti

Kimse Yok mu Derneği, Venezuela'nın başkenti Caracas'ta bulunan ülkenin en büyük gecekondu mahallesi Petare'de ihtiyaç sahiplerine kurban eti dağıttı.

Kimse Yok mu Derneği, Venezuela'nın başkenti Caracas'ta bulunan ülkenin en büyük gecekondu mahallesi Petare'de ihtiyaç sahiplerine kurban eti dağıttı. 3500’den fazla aileye kurban etti ulaştıran derneğin gönüllerine, halk büyük ilgi gösterdi.

Kimse Yok mu Derneği ve eğitim gönüllülerinin Venezuela'da açmış olduğu 'Puente Yardımlaşma Derneği'nin desteğiyle dağıtılan kurban etlerini almak için gecekondu sakinleri uzun kuyruklar oluşturdu. Dernek Petare mahallesinden başka da doğal afetlerde zarar gören insanlara kurban eti ulaştırdı.

Puente Derneği Müdürü Mustafa Öztürk, Türkiye'deki yardımseverlere teşekkür etti. “ Türkiye’deki hayırseverler, yaptıkları bu yardımlarla binlerce ailenin sevincine vesile oldular. Burada sadece aracı olmamıza rağmen bu insanların sevincini görünce duygulandık.” diyen Öztürk Ramazan’da 1500 aileye yardım paketi ulaştırdıklarını hatırlattı.
Kurban eti aldığı için mutlu olduğunu söyleyen gecekondu sakini bayan, Türk halkına teşekkür etti.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.