Ve mesai başlıyor

Ve mesai başlıyor

Konyaspor yeni sezonun ilk çalışmasını bugün teknik direktör Hüsnü Özkaranın yönetiminde yapacak. Tatlıcak tesislerinde yapılacak sezonun ilk çalışmasına en az 20 futbolcunun katılacağı belirtildi

2009-2010 futbol sezonunda Bank Asya 1. Liginde mücadele verecek olan Konyaspor’da hedef şampiyonluk olarak belirlenirken, yönetim ve teknik komite çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar önümüzdeki  zorlu maratona bugün yapacağı sezonun ilk çalışmasıyla start verecek. Teknik direktör Hüsnü Özkara ve yardımcı antrenörler nezaretinde gerçekleştirilecek haftanın ilk çalışması Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde akşamüzeri gerçekleştirilecek. Yeşil-beyazlı renklere gönül veren çok sayıda taraftarında tesislere gelerek takımı ilk idmanında desteklemesi ve futbolculara moral vermesi bekleniyor. Bugün yapılacak ilk çalışma öncesinde yeşil-beyazlıların sağlık kontrolünden geçecekleri bildirildi. 3 gün sürmesi beklenen sağlık kontrollerinin Büyükşehir Belediye hastanesinde yapılacağı öğrenilirken, EKG'leri çekilecek ve kan örnekleri alınacak oyuncular, hastanenin kulak burun boğaz, göz, dahiliye, ortopedi,  ve genel cerrahi bölümlerinde muayene edilecek. Futbolcuların Efor Testlerinin ise hafta içi yapılacağı bildirildi. Akşam saatlerinde yapılacak sezonun ilk idmanına ise iç transferde sözleşmeleri devam eden ve yeni sözleşme yapılan futbolcularla dış transferde anlaşılan oyuncular ve PAF takımdan oyuncalar katılacak. Konyaspor ilk etap kampı 13 Temmuz’da sona erecek.

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Yeşil-beyazlılar, henüz yeni yönetimine kavuşmadılar, ama transfer çalışmaları da bir taraftan yoğun bir şekilde sürüyor. Teknik Direktörlüğü Hüsnü Özkara’nın getirilmesinden sonra iç ve dış transfer çalışmalarına süratle başlayan yeşil-beyazlı komite, iç transferde 11 dış transferde ise 5 futbolcuyla anlaşmaya vararak takımın iskeletini oluşturdu. Yeşil-beyazlılarla her konuda anlaşmaya varan ve bugün sezonun ilk idmanına çıkacak olan futbolcuların idman öncesi düzenlenecek toplu imza töreninde basın huzurunda sözleşmelerini imzalayacakları öğrenildi. Kale için tecrübeli bir isim düşünen yeşil-beyazlılar, Adanaspor’dan Ahmet Şahin’i gündeme aldı. Ahmet Şahin ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği ve imzanın an meselesi olduğu öğrenildi. Hollanda’dan Serdar Öztürk’ü transfer ederek önemli bir başarıya imza atan komitenin yine Hollanda’da top koşturan Serkan için de girişimde bulunduğu bildirildi, Yeşil-beyazlıların gündemindeki diğer oyuncular ise şöyle. Evren (Kasımpaşa), Şehmuz (Altay), M. Ali Kurtuluş (Sivas), Ramazan Kahya (Ankaraspor) ve Cafercan (G.Antep Bş. Bld.)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.