Ve kollar sıvandı

Ve kollar sıvandı

Konyaspor’da genel kurulun ardından yeni yönetim görev bölümü yapacak. Yeniden belirlenecek transfer komitesi kolları sıvayacak ve yeşil-beyazlı ekibin güçlü bir kadro kurması için düğmeye basacak

Konyaspor’da, hafta sonunda yapılan olağanüstü genel kurulun ardından gözler görev bölümü ve dış transfere çevrildi. Bahattin Karapınar başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, dün akşam ilk toplantısını yaparak görev bölümünü oluşturacaktı. Transfer çalışmaları da bugünden itibaren yoğunlaştırılacak. Alınan bilgilere göre, yeni yönetim kurulunda; Harun Aydın, Fethi Büyükbalta, Cengiz Yönet, Hüseyin Tosunoğlu, Kamil Akkanat ve Davut Ulus’un Başkan yardımcısı, Hasan Kulaksız, Mehmet Ali Acar, İlker Özkan’ın as başkan olarak görev alması bekleniyor. Basın sözcülüğüne ise yine Cengiz Yönet’in bakabileceği ileri sürüldü. Yönetim kurulu toplantısında, görev bölümünün oluşturulmasının ardından transfer komitesinin de belirlenmesi de bekleniyordu.

TRANSFERDE YOĞUN HAFTA

Konyaspor’da, dış transfer çalışmalarına hafta içerisinde ağırlık verilecek. Sözleşmesi biten Da Silva’nın sözleşmesinin yeniden uzatılması konusunu yabancı futbolcuların transferlerinin sonuna bırakan yeşil-beyazlı yöneticiler, Kayserispor’dan transfer edilen Hakan’a muhtemelen bugün imza attıracaklar. bilindiği gibi Hakan ile iki yıllığına anlaşılmıştı. Bu arada, yerli kaleci olarak üzerinde durulan Diyarbakırspor kalecisi Gökhan’a geçtiğimiz hafta içerisinde imza attırıldığı öğrenildi. Menaceri aracılığıyla kendisini Konyaspor’a bağlayan kalece Gökhan’ın tatilde bulunduğu bildirildi.

PERULU OYUNCU BEKLENİYOR

Yeşil-beyazlı takımda, yabancı kaleci transferinin ise, en sona bırakıldığı bildirildi.. Yapılan açıklamaya göre, Ülkelerinin Ulusal takımlarında oynayan 5 kaleci adayı bulunduğu, bunlardan birinin transfer edileceği öğrenildi. Ancak, isim açıklanmadı.

Çok iyi sol ayağı bulunduğu ileri sürülen Perulu futbolcu Montano ise bugün veya yarın Konya’ya gelmesi bekleniyor. Türkiye’ye davet edilen ve dük akşam saatlerinde İstanbul’a geleceği bildirilen orta saha oyuncunun süper olduğu ve futbol yapısı olarak Sergen’e benzediği açıklandı. Konyaspor’da, Arjantinli sol kanat oyuncusu Machin’in transferi ise bonservis engeline takılmıştı.. Bu konuda yeni bir gelişme kaydedilmedi.

KARTAL’DA GERİ SAYIM BAŞLADI

Konyaspor’da, lig hazırlıkları için de geri sayım başladı.. Bank Asya yükselme grubu maçlarının bitiminden sonra teknik adamlar tarafından belirlenen programa göre, Kartallar 28 Haziran pazartesi günü Konya’da toplanarak tatlıcak tesislerinde lig hazırlıklarına başlayacaklar.. Takım, daha sonra Bolu veya Kızılcahamam da kampa girecek ve ikinci dönem hazırlıkları burada sürdürülecek. Yeşil-beyazlılar, 3. dönem hazırlıkları boyunca ise taktik çalışmalarına ve özel maçlara ağırlık verecekler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.