Ve gözler Beşiktaş'ta

Ve gözler Beşiktaş'ta

Cizre moralli Torku Konyaspor’da hedef, lider Beşiktaş’ı yenerek galibiyetle yeniden buluşmak ve iki haftalık kötü gidişe biri son vermek. Yönetici, teknik adam ve futbolcular 3 puanda birleşti

Torku Konyaspor’da, Beşiktaş maçının hazırlıkları kupa galibiyetinin getirdiği moralle devam ediyor. Ligde, son iki hafta da aldığı farklı yenilgilerle morali bozulan Kartallar, Ziraat Türkiye kupasında Çarşamba günü oynadıkları Cizrespor maçında aldıkları farklı galibiyetle moral ve güven tazeledi.

Kupada daha önce Giresunspor ve Gençlerbirliği’ne yenilen ve Cizre karşısında ilk kez 3 puanla buluşan Torku Konyaspor, bu galibiyetle gruptan çıkma şansını artırdı. Yeşil-beyazlılar, kupada Cizrespor ve Giresunspor ile deplasmanda, Gençlerbirliği ile de iç sahada karşı karşıya gelecek.

Torku Konyaspqor’da, Pazar günü ligin 15. haftasında, iç sahada lider Beşiktaş ile oynanacak maçın hazırlıkları ara verilmeden dün başladı. Bugün taktik çalışacak olan Kartallar; yarın hazırlıkları tamamlayarak tesislerde kampa girecekler. Konyaspor’da tedavisi devam eden Marica ile Cizre maçında sakatlanan Barış bu hafta taktımda yer alamayacak. Takımda cezalı futbolcu yok.

Torku Konyaspor’da hedef, lider Beşiktaş’ı yenerek galibiyetle yeniden buluşmak ve iki haftalık kötü gidişe biri son vermek. Yönetici, teknik adam ve futbolcular 3 puanda birleşti. Karşılaşmanın biletleri de 10-100 TL arasında değişen ücretlerle satışa çıktı. Taraftarlar, biletleri Cumartesi günü saat 24.00’e kadar yüzde 10 indirimli olarak alabilecekler.

MAÇIN HAKEMİ: HALİS ÖZKAHYA

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında oynanacak müsabakaları yönetecek hakemler açıklandı. Torku Konyaspor'un pazar günü beşiktaş ile oynayacağı maçı Halis Özkahya yönetecek. Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre; 26, 27, 28 ve 29 Aralık tarihlerinde oynanacak müsabakaları yönetecek hakemler şöyle: Bugün oynanacak olan Gençlerbirliği- Galatasaray maçını Mete Kalkavan, yarın oynanacak saat 13.30'da oynanacak Kardemir Karabükspor – Balıkesirspor maçını Süleyman Abay, 16.00'daki İstanbul Başakşehir - Kayseri Erciyesspor maçını Cüneyt Çakır19.00 Fenerbahçe-Mersin İdmanyurdu Bülent Yıldırım yönetecek. Pazar saat 13.30'da oynanacak Kasımpaşa-Sivasspor maçını Mustafa Kamil Abitoğlu, yine aynı saatte oynanacak Gaziantepspor-Bursaspor maçını Hüseyin Göçek yönetecek. Saat 16.00'da oynanacak olan Akhisar Belediyespor-Çaykur Rizespor maçında Fırat Aydınus düdük çalarken, saat 19.00'da oynanacak Torku Konyaspor-Beşiktaş maçında ise Halis Özkahya görev yapacak. Pazartesi günü saat 20.00'de oynanacak Trabzonspor- Eskişehirspor maçında ise Özgür Yankaya düdük çalacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum