Vatandaşın gönlünü alacağız

Vatandaşın gönlünü alacağız

Resmi olmayan sonuçlara göre Meram Belediye Başkanı seçilen Mustafa Kavuş, “Oyunu alamadığımız hemşehrilerimizin gönlünü alacağız” dedi

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin gayriresmi sonuçlarına göre yüzde 71,41 oy oranı ile Meram Belediye Başkanı seçilen Mustafa Kavuş, “Yapacak çok işimiz var, heybemiz dolu. Artık vakit kaybetmeden hemşerilerimizin emanetine sahip çıkarak ilçemiz, şehrimiz ve ülkemiz için çalışma vakti. Oy versin veya vermesin hiçbir ayrım gözetmeden Meramlı hemşerilerimizin gönlünde yer edecek hizmetler yapmak istiyoruz. Oyunu alamadığımız vatandaşlarımızın da gönlünü alacağız” dedi. Mustafa Kavuş yayınladığı mesajında şunları söyledi: “Bize güvenen, bize inanan ve desteklerini esirgemeyerek şahsıma, partimize ve ittifakımıza oy veren hemşerilerimiz, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin gayriresmi sonuçlarına göre tercihini Cumhur İttifakı'ndan ve AK Parti'den yana kullanarak yüzde 71.41 oy oranı ile bu önemli göreve şahsımı uygun görmüş ve emaneti teslim etmiştir.

Ülkemizde millet iradesinin tam anlamıyla egemen olmaya başladığı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile beraber mevcut bu sistemin ilk yerel seçimini gerçekleştirdik. Yoğun seçim kampanya dönemi ve akabinde seçimleri de geride bıraktık. 70 günü aşkın süredir Meramlı hemşerilerimizi mahalle mahalle, sokak sokak, hane hane ziyaret edip gönüllerinde yer edinebilmek için çaba sarf ettik. Bu süreçte destekleri ile bize güç veren ve her zaman yanımızda olan başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Genel Başkan Yardımcımıza, değerli bakanlarımız, milletvekillerimiz, il ve ilçe teşkilatlarımızın ana kademe, gençlik kolları, kadın kolları, liseli yeni seçmen birimlerimize, teşkilatlarımızda görev yapan personelimize kadar herkese teşekkürü bir borç bilirim. Yine Cumhur İttifakı adayı olarak MHP Meram İlçe Teşkilatımıza da verdikleri destekten dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.” Kavuş, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Asıl teşekkürü saha çalışmalarımızda bizi bağrına basan, samimiyetle kucaklayan, ilgisini esirgemeyen Meramlı hemşerilerimize etmek istiyorum. Allah hepsinden razı olsun. Artık vakit kaybetmeden hemşerilerimizin emanetine sahip çıkarak Meram için çalışma vakti. Çünkü yapacak çok işimiz var, heybemiz dolu. Bizler ilk günkü aşkla, ilk günkü heyecanla yeniden başlıyoruz. Bize oy versin vermesin hiçbir vatandaşımızı ayırmadan, Meram’a yapacağımız hizmetler ile bayrağı bir üst noktaya taşımayı istiyoruz. Önümüzdeki 5 yıllık süreçte Allah bizlere hayırlı işler yapmayı nasip etsin diyor, tüm hemşerilerimize tekrar teşekkür ederek, herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum