İki iş insanı derneğinden fikir alışverişi

İki iş insanı derneğinden fikir alışverişi

Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD) Başkanı Gülvezir Korkmaz, Kulu Girişimci İş İnsanları Derneği’ne (TÜGİKKULU) hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, iki dernek arasında iş birliği ve ticaret konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

KONYAGİAD yönetim ve yüksek istişare kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette, her iki başkan da birer konuşma yaparak, derneklerin faaliyetleri ve iş dünyasına katkıları hakkında bilgi verdi.

KONYAGİAD Başkanı Gülvezir Korkmaz, iki derneğin üyeleri arasında güçlü bağlar kurmanın önemine vurgu yaparak, “Konya’mızın ve ülkemizin kalkınmasında sivil toplum kuruluşlarının rolü büyük. Bu tür ziyaretlerle iş dünyası temsilcileri olarak bir araya gelerek, deneyim ve bilgilerimizi paylaşmaktayız. TÜGİKKULU ile olan iş birliğimizin ilerleyen dönemlerde daha da güçleneceğine inanıyorum” dedi.

TÜGİKKULU Başkanı Turgut Korkmaz ise, KONYAGİAD heyetini Kulu’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “KONYAGİAD gibi köklü bir dernekle bir araya gelmek bizim için büyük bir onur. Bu ziyaret, Kulu’nun iş dünyası için yeni ufuklar açacaktır. İki dernek arasında yapacağımız iş birlikleriyle hem Kulu’ya hem de Konya’ya katkı sağlayacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaret, her iki başkanın birbirlerine plaket takdim etmesiyle sona erdi.

HAMDİ BUĞUR

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.