Valilik: Kayseri’deki Sel Felaketlerinde Can Kaybı Yaşanmadı

Valilik: Kayseri’deki Sel Felaketlerinde Can Kaybı Yaşanmadı

Kayseri Valiliği, il genelinde yaşanan sel felaketlerinde can kaybı yaşanmadığını bildirdi. Hisarcık’taki sel felaketinde 4 kişi yaralandı, Bünyan’da ise 35 ikameti su bastığı açıklandı. Kayseri Valiliği, sel felaketleri ile ilgili...

Kayseri Valiliği, il genelinde yaşanan sel felaketlerinde can kaybı yaşanmadığını bildirdi. Hisarcık’taki sel felaketinde 4 kişi yaralandı, Bünyan’da ise 35 ikameti su bastığı açıklandı.

Kayseri Valiliği, sel felaketleri ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada şu bilgileri verdi: “20 Ağustos 2014 günü ilimiz şehir merkezinin muhtelif yerlerinde ve Hisarcık Mahallesi'nde yağmur suları nedeniyle meydana gelen sel olayında; an itibariyle 3'ü çocuk, 1' i kadın olmak üzere toplam 4 vatandaşımız hayati tehlike oluşmayacak şekilde yaralanmış, ilimiz devlet hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Çeşitli cins ve modellerde sel nedeniyle 20 taşıtta maddi hasar meydana geldiği tespit edilmiştir. Ayrıca, Bünyan ilçesinin polis sorumluluk alanında 35 ikamet, 10 iş yeri, 1 un fabrikası ve ilçe spor salonunda maddi hasar oluşmuştur. Basında yer alan, Sarıoğlan ilçesindeki yük treninin sele kapılması olayı ise jandarma sorumluluk alanında yaşanmıştır.”

Meydana gelen sel olayında herhangi bir can kaybı yaşanmadığının ifade edildiği açıklamada, gün doğumu ile başlayan ihbarlar da dikkate alınarak zarar tespit çalışmalarına devam edildiği duyuruldu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.