Vali Muammer Erol umutlu

Vali Muammer Erol umutlu

Konya Valisi Muammer Erol, Torku Konyaspor yönetim kurulu, teknik heyet ve oyuncular ile birlikte Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde öğle yemeğinde bir araya geldi.

Konya Valisi Muammer Erol, Torku Konyaspor yönetim kurulu, teknik heyet ve oyuncular ile birlikte Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde öğle yemeğinde bir araya geldi. Torku Konyaspor'un başarısının Konya şehrinin başarısı olduğuna işaret eden Konya Valisi Muammer Erol, yeşil beyazlılara kalan maçlarında başarılar dileğinde bulundu. Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Başkan Yardımcıları Mehmet Akdaş ve Selçuk Aksoy, teknik direktör Mesut Bakkal, menajer Seyit İçgül, antrenörler ve futbolcularla birlikte yemek yiyen Konya Valisi Erol, Torku Konyaspor'un elde ettiği başarının tüm Konyalıları sevindirdiğini ve bu başarının kalan maçlarda da artarak devam edeceğine inandığını söyledi.

İlk defa tesislere bir ziyaret gerçekleştirdiğini ifade eden Vali Erol, "Ekim ayı başında göreve başladım. Daha önce bir kez takım olarak yemekte bir araya geldik. Ama bu Konyaspor'umuzun tesislerine yaptığım ilk ziyaret. Sizlerle bir arada bulunmaktan dolayı son derece mutluyum. Takım olarak son haftalarda yakalanan çıkış Torku Konyaspor'u hak ettiği üst sıralara taşımaya başladı. Bende kendimi bir Konyalı gibi hissediyorum ve bu durumdan son derece mutluyum. Futbol bakıldığında ülkemizde sporun lokomotifi ve en fazla gören spor dalı. Bu bağlamda şehirleri temsil eden bizim gibi kulüplerin elde ettiği başarılar temsil edilen ilinde başarısı anlamına geliyor. İnşallah Mesut hocamızın gelişi ile birlikte yakalanan ve herkesi mutlu eden başarı ve yükseliş grafiğiniz kalan haftalarda da devam eder ve Torku Konyaspor Konya şehri ile birlikte daha güzel ve önemli başarılarda anılır. Bu bizim en büyük temennimiz" derken, Konya'ya gelmeden önce 4 yıl 8 ay görev yaptığı Elazığ'da 3.ligden her yıl kademe kademe şampiyon olarak Süper Lig'e yükselme başarısı gösteren ve halen de mücadelesine devam eden Elazığspor ile oynanacak maçta Torku Konyaspor'a başarılar dileğinde bulundu. Başkan Ahmet Şan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Konya Valisi Muammer Erol'a teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.