Vali Güner: ‘silah Atılması Yasaktır’ Yazan Düğüne İcabet Ederim

Vali Güner: ‘silah Atılması Yasaktır’ Yazan Düğüne İcabet Ederim

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, silah kullanılan düğünlere davet edilse bile gitmeyeceğin söyledi. Güner Özel İdare İş hanında bulunan Yıldırım çay ocağı sahibi Ahmet Yıldırım’ı dükkanında ziyaret etti. Güner’in ziyaretlerinde...

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, silah kullanılan düğünlere davet edilse bile gitmeyeceğin söyledi.

Güner Özel İdare İş hanında bulunan Yıldırım çay ocağı sahibi Ahmet Yıldırım’ı dükkanında ziyaret etti. Güner’in ziyaretlerinde dolayı çok memnun olduğunu ifade eden Yıldırım, Güner’e çay ikram ederken önümüzdeki günlerde oğlu Abdullah Kürşat Yıldırım’ın sünnet törenine davette bulundu. Güner’e düğün davetiyesini Abdullah Kürşat takdim etti. Güner, Afyonkarahisar düğünlerinin kendine has güzelliğinin olduğunu ve yemeklerinin de ne kadar lezzetli olduğunu duyduğunu, düğünlere katılmak istediğinin ancak bir tek şartı olduğunu belirtti. Güner, "Oda düğün davetiyelerinize ‘silah atılması yasaktır’ ibaresi konulmasıdır. Hiçbir törende, eğlencede ve kutlamada silah kullanılmamasını istiyorum. Buradan tüm sünnet ve düğün sahiplerine bir çağrıda bulunmak istiyorum. Eğer vali olarak benim düğünlerinize katılmamı istiyorsanız davetiyenize ‘silah kullanmak yasaktır’ ibaresi yazdırmanız gerekmektedir. Eğer bu ibare yoksa ne olursa olsun o düğüne katılmayacağım." dedi. Güner, gerekli şartları yerine getirmek kaydıyla havai fişek atmanın serbest, silah kullanmak yasak olduğunu anlattı.

Hakan Yusuf Güner, Ahmet Yıldırım’a hayırlı işler temennisinde bulunarak, sünnet törenlerinin de hayırlı ve uğurlu olması dileklerinde bulundu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.