Vakıf Yardımıyla Dersaneye Giderek Üniversiteli Oldular

Vakıf Yardımıyla Dersaneye Giderek Üniversiteli Oldular

Samsun Havza Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın desteği ile üniversiteye hazırlık kursuna gönderilen ve üniversite sınavını kazanan 8 öğrenci, Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı'yı ziyaret etti.Öğrencilerin tüm giderlerinin Vakıf...

Samsun Havza Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın desteği ile üniversiteye hazırlık kursuna gönderilen ve üniversite sınavını kazanan 8 öğrenci, Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı'yı ziyaret etti.

Öğrencilerin tüm giderlerinin Vakıf tarafından karşılanması ile özel bir dershanede okutulan 8 öğrenci yükseköğrenim görmeyi hak kazandı. Kaymakam Kalaycı'nın 'Dershanelerin faydası oldu mu?' sorusuna ise öğrenciler, "Katkısı çok oldu. Dershane olmasaydı belki de kazanamazdık." dedi.

Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı, Öğrencilerin zor olanı başardıklarını belirterek, "Sizler işin zorunu başardınız ve sınavı kazanarak yükseköğrenim görmeye hak kazandınız. Şimdi sıra sizler de. Okullarınız başarı ile bitirerek herkese örnek teşkil etmelisiniz. Okullarınızı başarı ile bitirerek anne ve babalarınızı ile bizleri gururlandırmanız en büyük teşekkür olacak. Sizler başarılı olduğunuz sürece Havza Kaymakamlığı olarak her zaman sizlerin yanında yer alacağız." diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.