‘Vakıf, veren elle alan el arasındaki köprüdür’

‘Vakıf, veren elle alan el arasındaki köprüdür’

04-10 Mayıs Vakıf Hastası etkinlikleri kapsamında Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü ile Büyük Selçuklu Kültür ve Eğitim Vakfı işbirliğiyle yardıma muhtaç ailelere gıda yardımı yapıldı.

Vakıfların amacının veren el ile alan el arasında köprü kurarak, insanlar arasındaki iletişimi, yardımlaşma duygusunu, saygı, sevgi ve barışı güçlendirmek olduğunu söyleyen Büyük Selçuklu Kültür ve Eğitim Vakfı Başkanı Recep Öncel, “Yaptığımız sosyal faaliyetlere bir yenisini daha eklemek ve yaptığımız faaliyetleri kamuoyu ile paylaşmak için Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü ile birlikte bu programı düzenledik. Vakfımızı kurduğumuz 1992 yılından bu yana her ay yaklaşık 300 aileye temel gıda yardımı yapmaktayız. Vakıf Haftası nedeniyle yardım yelpazemizi bu ay biraz daha geniş tutmaya çalıştık. Aralarında 8 Somalili ve 2 Sudanlı ailenin bulunduğu toplam 400 aileye temel gıda maddeleri yardımında bulunuyoruz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Büyük Selçuklu Kültür ve Eğitim Vakfı tarafından gıda yardımları ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.
RASİM ATALAY
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.