Uyuşturucu Sokağa Taştı, Polis Bir Günde 7 Kişiye İşlem Yaptı

Uyuşturucu Sokağa Taştı, Polis Bir Günde 7 Kişiye İşlem Yaptı

Bursa Emniyet Müdürlüğü, bir gün içerisinde dört ayrı uyuşturucu kullanımı olayında 7 kişi hakkında işlem yapıldığını duyurdu. Orhangazi ilçesinde ise bir kuaför dükkanında uyuşturucu kullanıldığını belirleyen polis ekipleri...

Bursa Emniyet Müdürlüğü, bir gün içerisinde dört ayrı uyuşturucu kullanımı olayında 7 kişi hakkında işlem yapıldığını duyurdu. Orhangazi ilçesinde ise bir kuaför dükkanında uyuşturucu kullanıldığını belirleyen polis ekipleri Ü.M.'nin üzerinden bir adet tabanca ele geçirdi.

Mustafakemalpaşa ilçesi Hamzabey Mahallesi'nde devriye gezen polis ekiplerinin yanına gelen L.E. (23) ve N.Ü. (19) esrar maddesi içmek için meşrubat kutusundan hazırladıkları düzeneği ekibe teslim etti. Mustafakemalpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nde ifade veren L.E. ve N.Ü. hakkında "Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak" suçundan işlem yapıldı.

Orhangazi ilçesi Camiikebir Mahallesi Garaj Sokak'taki kuaför dükkanında uyuşturucu kullanıldığı ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, kuaförde masa üzerinde sigara paketi içerisinde tütünle karıştırılmış uyuşturucu maddesi ele geçirdi. Kuaförde bulunan Ü.M. paketin kendisine ait olduğunu söyledi. Şüphelinin üzerinde yapılan aramada bir adet tabanca ve tabancaya ait şarjör ele geçirildi. Orhangazi Emniyet Müdürlüğü, Ü.M., O.P. ve E.B. hakkında "Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak" suçundan işlem yapıldığını açıkladı.

ANNE, OĞLUNU İHBAR ETTİ

Osmangazi ilçesi Demirtaşpaşa Mahallesi'nde ikamet eden bir kadın, '155 Polis İmdat Hattı'nı arayarak 27 yaşındaki oğlu E.T.'nin uyuşturucu kullandığını söyledi. İhbar üzerine harekete geçen Çarşı Polis Merkezi Amirliği ekipleri, evden kaçtığı belirlenen T.T.'nin odasında 3 gram esrar maddesi ele geçirdi. Alaaddin Mahallesi Hastayurdu Caddesi'ndeki vaakada ise 10 liraya aldığı bonzaiyi kullanmadan polise yakalandı. Çarşı Polis Merkezi Amirliği'nde ifade veren E.İ. (22), uyuşturucu maddesini 10 liraya tanımadığı kişiden aldığını dile getirdi. Genç hakkında, "Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak" suçundan işlem yapıldığı belirtildi. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.