Üvey Annesini Öldüren Zanlı, Bilezikleri Satıp Kazma Kürek Almış

Üvey Annesini Öldüren Zanlı, Bilezikleri Satıp Kazma Kürek Almış

Bursa’da uyuşturucu denetimi yapan Yunus timleri tarafından yakalanan ve telle boğarak öldürdüğü üvey annesinin cesedini bir gün boyunca otomobilin bagajında taşıdığı belirlenen genç adliyeye sevk edildi. Cesedin ortadan kaldırılması...

Bursa’da uyuşturucu denetimi yapan Yunus timleri tarafından yakalanan ve telle boğarak öldürdüğü üvey annesinin cesedini bir gün boyunca otomobilin bagajında taşıdığı belirlenen genç adliyeye sevk edildi. Cesedin ortadan kaldırılması için zanlıya yardım ettikleri iddia edilen 2 kişi de adliyeye gönderildi. Zanlının, üvey annesine ait bileziği bozdurarak cesedi gömmek için kazma, kürek aldığı ortaya çıktı.

Dün akşam saatlerinde Yıldırım ilçesi Anadolu Mahallesi Doğu Garajı mevkiinde devriye gezen ve uyuşturucu denetimi yapan Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Motosikletli Polis Amirliği Yunus Timi ekipleri, tarafından durdurulan YH 611 plakalı otomobilin bagajından ceset çıktı. Yapılan incelemede otomobil sürücüsü Dinçer Dinç'in (23) üvey annesi Özlem Yıldırım'ı telle boğarak öldürdükten sonra arkadaşları H.Ç. ve K.D. ile birlikte cesedi gömmek için yer aradığı belirlendi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan araç sürücüsü Dinç, cinayeti itiraf etti. Babası ve üvey annesiyle birlikte Osmangazi ilçesi Fatih Mahallesi Maruf Sokak'ta ikamet eden Dinçer Dinç, iddiaya göre, öldürdüğü üvey annesinin bileziğini bozdurarak cesedi gömmek için kazma ve kürek aldı. Emniyette sorgulaması tamamlanan Dinçer Dinç ve iki arkadaşı adliyeye sevk edildi. Emniyet çıkışında gazetecilerin ısrarlı sorularını zanlı, cevapsız bıraktı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.