Usta, Konya'da muhalefete sert çıktı

Usta, Konya'da muhalefete sert çıktı

“Vatandaşımızın bize verdiği desteği ve duyduğu güveni sahada görmemiz bizleri çok mutlu ediyor” diyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta, “Konya'da öyle dağılımı değiştirmek falan kolay değil” dedi

AK Parti Meram İlçe Başkanlığı Tantavi Sanat ve Kültür Merkezi’nde basın buluşması gerçekleştirdi. Buluşmaya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta’nın yanı sıra; AK Parti Konya Milletvekilleri Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir, Orhan Erdem, Tahir Akyürek, Ahmet Sorgun, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

CUMHURBAŞKANIMIZ 9 AĞUSTOS’TA KONYA’YA GELİYOR”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta, “Konya’dayız. Meram’da 6 mahalleyi ziyaret edeceğiz. Yoğun saha programlarımız oluyor. Bu, sadece bir seçim çalışması değil. Yaptıklarımızın anlatılması ve istişare adına bizler için bir fırsat oluyor. Konya, önemli hazırlıklar içinde. Bunun en önemli adımı, İslami Dayanışma Oyunları olacak. Şehrimiz açısından önemli bir organizasyon. Cumhurbaşkanımız da 9 Ağustos’ta Konya’da olacak” dedi.

295950378-411931690969159-7279593000125640197-n.jpg

MUHALEFET İŞLERİ ZORLAŞTIRIYOR

“Vatandaşımızın bize verdiği desteği ve duyduğu güveni sahada görmemiz bizleri çok mutlu ediyor” diyen Usta, konuşmasını şöyle sürdürdü: “El ele verirsek, çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yok. Muhalefet ise algı operasyonlarına devam ediyor. KYK öğrenim kredisi faizlerinin silinmesi meselesinde gördük. Biz, zaten bu meseleleri konuşuyor, tartışıyoruz. Olayı kendilerinin başarısıymış gibi göstererek, komik duruma düşüyorlar. Muhalefetin her türlü engelleme çabasına rağmen yatırımlarımıza ve hizmetlerimize devam edeceğiz. Türkiye’nin boş değil, gerçek gündemlerle uğraşması gerekir. Muhalefet, işleri zorlaştırmaya çalışıyor. 6’lı masa diye de bir şey kalmadı. Onların kendi iç meseleleri var. Kendilerini gündemde tutmak istiyorlar. Bizim çok daha önemli meselelerimiz var. Bizim derdimiz, vatandaşın alım gücünü nasıl artırabiliriz, onlara daha iyi nasıl hizmet edebiliriz çabasıdır. Muhalefet, Türkiye’nin başarılı olduğunu göremiyor.”

USTA: BİZ MİLLETİMİZE GÜVENİYORUZ

Usta, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Merhaba Gazetesi'nin “Muhalefet, mecliste olduğu gibi Konya'da da vekil dağılımını değiştireceğini söylüyor, bu konu ile ilgili neler söylemek istersiniz?” sorusunu da yanıtlayan Usta, “Seçim, sandıkta kazanılır. Öyle söylemekle, dağılımı değiştireceğiz demekle dağılım değişmiyor. Önce mecliste bir çalışmayı öğrensinler. Sonra milletin huzuruna çıkıp, ne projeleri varsa anlatsınlar. Millet, kararını verecek. Seçim sandıkta kazanılır. Hiçbir proje üretmeyen, masanın etrafında tartışanların millete ne vereceğini hep birlikte göreceğiz. Konya'da öyle dağılımı değiştirmek falan kolay değil. Burası ülkesini, milletini seven insanların ve bayrağına sahip çıkan güçlü ve kararlı insanların olduğu bir şehir. Burası kolay kolay terör örgütleriyle işbirliği içerisinde olanlara gidip oy verecek bir şehir değil. Biz, milletimize güveniyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum