Uslu’da galibiyet inancı

Uslu’da galibiyet inancı

Torku Konyaspor’un sol bek oyuncusu Mehmet Uslu Sezona iyi bir sonuçla başlamak istediklerini ancak bunu başaramadıklarını, milli maç arasını en iyi şekilde değerlendirerek Balıkesirspor maçıyla iyi bir başlangıç yapacaklarına inandığını söyledi.

Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Mehmet Uslu, "Yaklaşık 2 aylık çalışma döneminin ardından oynadığımız sezonun ilk maçını kazanmak istiyorduk. Eskişehirspor karşısında oyuna iyi başladık. Öne de geçtik. Sonrasında yakaladığımız net fırsatlar vardı. Ama bunları değerlendiremedik. Rakibimizin ikinci yarıda baskılı oynayacağını biliyorduk. Öyle de oldu. Beraberliği buldular. Sonrasında benimde içinde bulunduğum pozisyonda verilen penaltıdan buldukları golle öne geçtiler. Pozisyonu herkes gördü. Üzerinde fazla konuşmaya gerek yok.

Attığımız bize göre nizami gollerde verilmedi. Ve sonucunda 2-1 kaybettik. Üzgünüz. Verilen penaltı ve verilmeyen gollerimiz kesinlikle bu yenilginin bahanesi değil. Biz ne pahasına olursa olsun yakaladığımız skor avantajını ilerletip rakibimizi yenmeliydik. Şimdi o maç geride kaldı. Gereken dersleri çıkarttık. Şimdi milli maç arasındayız ve sıkı bir şekilde hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Yeni stadyumumuzda ilk kez taraftarımızın huzuruna çıkacağımız Balıkesirspor maçını 3 puanla kapatarak sahamızda iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bunu başaracak kadro kalitesine ve kapasiteye sahibiz. İnşallah taraftarlarımızın da desteğiyle Balıkesirspor engelini kayıpsız geçerek kendimize yakışır sonucu alacağız" diye konuştu.
SPOR SERVİSİ - merhabahaber.com
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.