Ünler adaylığını açıkladı

Ünler adaylığını açıkladı

Eski MHP Konya İl Başkanı Hakkı Ünler, 21 Mayıs'ta yapılacak olan MHP genel kurulunda il başkanlığına aday oyacağını açıkladı. Ünler, iktidar yürüyüşünün Konya'dan başlayacağını söyledi.

MHP eski il binasında düzenlediği basın toplantısında konuşan Konya'da eski MHP İl Başkanı Hakkı Ünler, Türkiye'nin Cumhuriyet tarihinin en sıkıntılı günlerini yaşadığını belirterek "böyle bir dönemde Türk Milletinin ve Türk Devletinin Milliyetçi Hareket Partisinin iktidarına olmazsa olmaz ihtiyacı vardır" dedi. Başta terör belası olmak üzere ülkenin içeriden ve dışarıdan kuşatma alta olduğunun altını çizen Üner, milli sınırlarımızın her gün yen bir tehditle karşı karşıya olduğunu ifade etti. Türkiye'nin sıkıntılı günler geçirdiğini kaydeden Üner, "Üretim tamamen durmuş, kamu varlıkları haraç mezadı satılmış, işsizlik hayat pahalılığı, yük ve yoksulluk artmıştır. Köylü üretemez işçi memur geçinemez, esnaf iş yapamaz durumdadır. Dış politikamız da iflas etmiştir. Bir zamanlar bölgenin en istikrarlı ülkesi olarak görülen Türkiye bütün komşularına düşman edilmiş, dolayısı ile  da karşı karşıya getirilmiştir. Yerel yönetimlerde ciddi sıkıntılar oluşmuş, her geçen gün sorunlar kartopu gibi büyümüştür. işte böyle bir dönemde Türk Milletinin ve Türk Devletinin Milliyetçi Hareket Partisinin iktidarına olmazsa olmaz ihtiyacı vardır" diye konuştu.

HERKESİ KUCAKLAYAN BİR SİYASET ANLAYIŞI

Üner, Milliyetçi Ülkücü harekete gerektiği şekilde hizmet etmek için herkese kapılarının açık olduğunu belirterek, "Milliyetçi Hareket Partisinin iktidar yürüyüşünü Konya'dan başlatmak için ülkemize, milletimize, Milliyetçi Ülkücü harekete gerektiği şekilde hizmet etmek için herkese kapımızı ve gönlümüzü açarak 21 Mayıs 2017 tarihinde yapılacak olan il kongremizde il başkanlığına aday oldum" ifadelerine yer verdi. Kararı almasında dava arkadaşlarının ve Konya kamuoyunun etkili olduğunu söyleyen Üner, şunları söyledi: "Bu kararı almamda dava arkadaşlarımdan, hemşehrilerimden, Konya kamuoyundan gördüğüm teveccüh ve ısrar etkili olmuştur. Ömrümü vakfettiğim Ülkücü Harekete ve Milliyetçi Hareket Partisine hizmet etmek benim için en büyük şeref en büyük onurdur. Yüce Allah'ın izni ve muhterem delegelerimizin teveccühü ile bu göreve layık görüldüğümde herkesi kucaklayan bir siyaset anlayışı ile liderimizin ve partimizin  emrinde önce ülkem sonra partim sonra ben ilkesi doğrultusunda Türkiye meselelerinin çözülebilmesi için elimden gelen gayreti gösterecemden kimsenin şüpheli olmasın." Ünver toplantıyı MHP eski binasında yapmasının sebebinin bıraktığı yerden tekrar başlamak için  olduğunu söyledi.

merhabahaber.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum