Üniversitespor zirveden kopmadı

Üniversitespor zirveden kopmadı

Türkiye 2. Erkekler Basketbol Ligi A Grubunda mücadele veren Selçuk Üniversitesi, bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Final Gençlikspor maçının hazırlıklarına antrenör İsmail Beleş nezaretinde başladı.

Temsilcimizde önemli bir eksiklik bulunmazken, oyuncuların antrenmanlarda sergiledikleri performans teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde Beykoz’u ağırlayan ve karşılaşmadan 93-89 galibiyetle ayrılan Sarı-Mavililer, Final Gençlik maçını da kazanarak ligdeki çıkışını sürdürmek istiyor.

Final Gençlik karşılaşmasının zorlu geçeceğini ifade eden Selçuk Üniversitesi Antrenörü İsmail Beleş, “Her iki takım içinde kolay maç olmayacak. Selçuk Üniversitesi olarak geçen hafta sergilediğimiz oyunu bu hafta da sergileyerek sahadan galibiyetle ayrılan taraf olmak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi. Yönetim olarak  takıma güvenlerinin tam olduğunu kaydeden Selçuk Üniversitesi Basın Sözücüsü Güven Öten ise “Takımımız Beko Basketbol Ligi yolunda emin adımlarla ilerliyor. Geçen hafta kendi sahamızda Beykoz’u yenerek bir engeli daha aşmış olduk. Bu hafta ise deplasmanda Final Gençlik ile karşılaşacağız. Yönetim olarak teknik heyet ve oyuncularımıza güvenimiz tam. Bu maçı da kazanarak kayıpsız yolumuza devam etmek istiyoruz” ifadelerine yer verdi.
Öte yandan temsilcimiz Selçuk Üniversitesi’nin yer aldığı Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi A Grubu’nda 13. hafta maçları tamamlanırken zirvede yer alan Hacettepe, Trabzonspor ve Selçuk Üniversitesi aldıkları galibiyetlerle puan sıralamasındaki yerlerini perçinleştirdiler. TB2L A grubunda 13. haftanın toplu sonuçları şöyle: Hacettepe Üniversitesi-Pertevniyal: 85-78, Selçuk Üniversitesi-Beykoz: 93-89, İstanbul BŞB-Orman Gençlik: 87-85, Yeni Nesil-Final Spor: 76-85, Trabzonspor-Vestel: 76-72, Düzce Gençlik: 90 Gelişim Koleji: 90-76
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.