Üniversitespor yenilgiye üzülüyor

Üniversitespor yenilgiye üzülüyor

Türkiye 2. Erkekler Basketbol Ligi A Grubunda mücadele veren Selçuk Üniversitesi, deplasmanda karşılaştığı Ormanspora 58-57 mağlup olmanın üzüntüsünü yaşıyor.

Zorlu ve çekişmeli geçen karşılaşmada çok iyi bir oyun sergileyen Sarı-Mavililer son saniyelerde gelen basketle salondan mağlubiyetle ayrılan taraf oldu. İkinci devreye üzüntüyle başlayan temsilcimiz bu hafta kendi sahasında oynayacağı Beykoz maçının hazırlıklarına ise bugün yapacağı çalışma ile start verecek. Antrenör İsmail Beleş nezaretinde Beykoz maçının hazırlıklarını sürdürecek olan Sarı-Mavililer bu zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak Ormanspor mağlubiyetini telafi etmek istiyor.

Ormanspor karşısında etkili bir oyun sergilediklerini ancak son saniyelerde gelen sayı ile salondan mağlubiyetle ayrıldıklarını ifade eden Selçuk Üniversitesi Antrenörü İsmail Beleş,” Rakibimiz karşısında çok iyi bir oyun sergiledik. Başa baş bir mücadele oldu. Kazanabilirdik, ancak son saniyelerde gelen basket ile salondan mağlubiyetle ayrılan taraf oldu. Bizim için artık Ormanspor maçı geride kaldı. Önümüzdeki maçları düşünmemiz lazım. Geride kalan maçlarımızı kazanarak hedefimiz olan Beko Basketbol Ligine yükselmek istiyoruz. Bunu da başaracak güce ve kadroya sahibiz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.