Üniversitespor yeniden zirvede

Üniversitespor yeniden zirvede

Basketbol Erkekler 2. Liginde sona yaklaşırken, zirve mücadelesi her geçen hafta giderek kızışıyor--

Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde sona yaklaşırken, zirve mücadelesi her geçen hafta giderek kızışıyor. Geride kalan 33. hafta maçlarının ardından zirvenin adı yine değişti. Kendi sahasında Best Balıkesirspor’u 6 sayı farkla mağlup eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, bir haftalık ayrılığın ardından liderlik koltuğuna oturdu. Deplasmanda Gelişim Koleji önünde beklemediği şok bir yenilgi alan Optimum TED Ankara Kolejliler ise averajla ikinci sıraya geriledi.

Akhisar deplasmanında hakemlerin ters kararlarıyla mağlup olan ve zirveyi Ankara ekibine kaptıran Torku Selçuk Üniversitesi’nde yeniden zirveye yerleşmenin mutluluğu yaşanıyor. Dünü izinli geçiren sarı-mavililer bugün yapacağı idmanla deplasmanda oynanacak Uşak Üniversitesi Belediye maçı hazırlıklarına başlayacak. Cuma gününe kadar Konya’da çalışacak olan Torku Selçuk, cumartesi günü Uşak’a giderek kampa girecek. Maç pazar günü saat 15.00’da oynanacak.

Öte yandan ilk 2’yi yakından takip eden Genç Telekom da fire vermedi. Genç Telekom seyircisi önünde Darüşşafaka’yı farklı mağlup ederek üçüncülüğünü sürdürdü. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ise deplasmanda düşme hattındaki Ormanspor’a yenilerek dördüncü sırada kaldı. Vestel Spor ile Maliye Milli Piyango play-off umutlarını korurken, Final Gençlik ve Akhisar Belediyespor da yarışı bırakmıyor.

Best Balıkesir Basketbol takımını ağırlayan ve rakibini 69-63 mağlup eden Sarı-Mavililer puanını 59’a yükselterek liderliğini sürdürdü. Öte yandan bu hafta deplasmanda Uşak Üniversitesi’ne konuk olacak olan temsilcimiz bu maçın hazırlıklarına ise 1 günlük izinin ardından bugün başlayacak. Sarı-Mavililerde önemli bir eksik bulunmazken, oyuncuların morallerinin yüksek olduğu gözlendi. Ligin 33. haftasında alınan sonuçlar şöyle: Tenis Eskrim Dağcılık: 68 – Gamateks Pamukkale Üniversitesi: 71, Final Gençlik: 77 – Başkent Gençlik: 85, Genç Telekom:83 – Darüşşafaka: 67, İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 93 – Akhisar Belediye: 87, Selçuk Üniversitesi: 69 – Best Balıkesir Basketbol Kulübü: 63, Orman: 60 – Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: 57

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.