Üniversitespor üzgün

Üniversitespor üzgün

1. Lige yükselme fırsatını son maçta Gaziantep Büyükşehir Belediyespora yenilerek tepen Torku Selçuk Üniversitesinde büyük üzüntü yaşanıyor. Temsilcimizde ağızları bıçak açmıyor

Basketbol Erkekler 2. Lig temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi yine Beko Basketbol 1. Ligi’nin kapısından döndü. Geçtiğimiz 2 sezonda şanssız bir şekilde hedefine ulaşamayan sarı-mavili temsilcimiz, bu sezonda 1. Lig’e dramatik bir şekilde çıkamadı. Geçtiğimiz cumartesi günü seyircisi önünde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan Torku Selçuk Üniversitesi, ilk yarısını 9 sayı farkla önde kapattığı maçta, bitime 12 saniye kala rakibine teslim olunca avucundaki 1. Lig’i Gaziantep Büyükşehir’e hediye etti.

Sarı-Mavili camiada büyük bir şok yaşanırken, deyim yerinde ise kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Beko Basketbol 1. Lig’e çıkma şansının dramatik bir şekilde kaybedilmesinin yanı sıra maç sonlarına doğru çıkan olaylar bu üzüntüyü daha artırdı. Bilindiği gibi bitime 7 saniye kala tribünlerden sahaya yabancı maddeler atılmış, sporcular arasında da sürtüşmeler yaşanmış ve mücadele seyircinin dışarıya çıkarılmasıyla tamamlanmıştı.

GÖKSEN:  SEVİNÇLİYİZ

İkinci Basketbol Ligi play-off yarı final 3. maçında deplasmanda karşılaştığı Selçuk Üniversitesi’ni 80-75 yenmeyi başaran Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un Beko Basketbol Ligi’ne çıkmayı başarması, kentte sevinç yarattı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Ünsal Göksen, yaptığı açıklamada, 25 yıl aradan sonra yeniden basketbolda birinci lige çıkma başarısı gösterdikleri için sevinçli olduklarını söyledi. Başkan Göksen, başta kulüp başkanı Güven Güzelbey olmak üzere tüm yöneticilerin başarılı olmak için gerekenleri yaptığını, basketbolcuların ligin başından sonuna kadar olan süreçte tüm maçlarda iyi mücadele ederek, birinci lige çıkmayı hak ettiğini belirtti ve basketbolda büyük bir başarıya imza attıklarını ifade etti. Başkan Göksen, basketbolda elde edilen başarının, Gaziantep’te sporun gelişimine katkı sağlayacağına dikkat çekti ve bu başarıda emeği geçen yöneticiler, futbolcular ve tüm taraftarlara da teşekkür etti.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum