Üniversitespor temposunu artırdı

Üniversitespor temposunu artırdı

Türkiye 2. Erkekler Basketbol Ligi A Grubunda mücadele veren Selçuk Üniversitesi, hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Vestel maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Sarı-Mavililerde önemli bir eksiklik bulunmazken, hedef zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak. Sabahları kondisyon ağırlık idman yapan temsilcimiz öğleden sonra ise taktik ağırlıklı idman gerçekleştiriyor. Yoğun geçen antrenmanlarda oyuncuların ortaya koyduğu performans teknik heyetin yüzünü güldürürken, tecrübeli çalıştırıcı İsmail Beleş, oyuncularına Vestel maçında dikkatli olmalarını ve hata yapmamaları konusunda uyarılarda bulunuyor.

Vestel deplasmanından mutlak galibiyetle döneceklerini ifade eden Selçuk Üniversitesi Yönetim Kurulu Üyesi M.Yavuz Tezcan” Bu hafta zor bir deplasman maçına çıkacağız. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Takımda moraller yüksek. Hedefimiz güçlü rakibimiz karşısında iyi oyun oynayıp salondan galibiyetle ayrılmak” dedi. Beko Basketbol Ligi’ne yükseleceklerini sözlerine ekleyen Tezcan” Selçuk Üniversitesi 2.ligde misafir bir takımdır. Bu sezon başarılı olup tekrar adımızı Beko Basketbol Ligi’ne yazdıracağız. Konyalı basketbol severlerden bizleri bu yolda yalnız bırakmamalarını istiyoruz” diye konuştu.
ÜNİVERSİTEDEN METRO’YA TEŞEKKÜR
TB2L A grubunda zirve mücadelesini başarı ile sürdüren Selçuk Üniversitesi yönetimi takıma forma sponsoru olan Konya METRO Turizme teşekkür ziyaretinde bulundu. Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut, Basketbol Şube Sorumlusu Bülent Kaftanoğlu ile yönetim kurulu üyesi ve hukuk danışmanı M. Yavuz Tezcan METRO Turizm ortaklarından Yılmaz Koyuncuyu makamında ziyaret ederek kulübe desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.
Kulüp başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut bu sezon lige başlarken çok zor şartlar altında devam kararı aldıklarını ancak gelinen noktada Konya iş dünyasının desteği ile zirveye ortak olduklarını belirterek” Şu anda çok güzel bir hava yakaladık. İnşallah bu işin sonunu şampiyon olarak getireceğiz” dedi. Konya METRO Turizm ortaklarından iş adamı Yılmaz Koyuncu ise Selçuk Üniversitesi başta olmak üzere Konya’nın tüm sorunlarında isteklerinde firma olarak imkanları ölçüsünde yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade ederek” Üniversitemizin başarısı Konya’nın başarısıdır. İnşallah bu başarıda bizim de küçük de olsa bir katkımız olacak” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.