Üniversitespor Pertevniyal’a hazır

Üniversitespor Pertevniyal’a hazır

Türkiye 2. Erkekler Basketbol Ligi A Grubunda zirve mücadelesi veren sarı-mavili temsilcimiz Selçuk Üniversitesinde Pertevniyal maçı için geri sayım başladı.

Ligde üst üste aldığı galibiyetlerle çıkışını sürdüren Sarı-Mavililer, Cumartesi günü evinde ağırlayacağı Pertevniyal’i de yenerek 4’te 4 yapmak amacında. Zorlu maçın taktiğini bugün deneyecek olan temsilcimizde herhangi bir eksik yok. Yönetim, teknik heyet ve sporcuların galibiyet inancı tam.

Öte yandan Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ali Arıkoğlu, hafta sonu İzmir deplasmanında Gelişim Koleji maçı öncesi ve sonrası Sarı-Mavili kafile ile yakından ilgilenen Yol-İş Sendikası İzmir Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Takımın İzmir kafile Başkanı iş adamı Ali Arıkoğlu, İzmir deplasmanında Selçuk Üniversitesi yönetimi ve kafilesi ile yakından ilgilenen Yol-İş sendikası İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Süleyman Okudan, Genel Sekreter Coşkun İz, teşkilatlanma sekreteri Cengiz Şahin ile bu maçta yine takımın yanında olan Yol-İş Sendikası Konya 1 Nolu Şube Başkanı Ahmet Çankaya ile genel sekreter Caner Eker’e teşekkür ederek, “Bizim için kader maçı niteliği taşıyan böylesine kritik bir deplasmanda bizleri yalnız bırakmayan, ilgi alaka ve örnek ev sahipliği ile bizleri mutlu eden sendika yöneticilerine kulübümüz adına teşekkür ederiz” dedi.  
SELSÜT’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ
TB2L’de zirve mücadelesi veren Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Yönetimi, takımın forma sponsorluğunu üstlenen Selsüt yönetimine teşekkür ziyaretinde bulundu. Kulüp Başkanı ve Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Turgut ile yönetim kurulu üyesi ve hukuk danışmanı Av. M.Yavuz Tezcan,  Selsüt’ün kurucusu ve sahibi olan M. Uğur Buharalı ile kardeşi Bahadır Buharalı’yı ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Başkan Prof. Dr. Turgut, Konya iş dünyasının takıma sahip çıkması ile büyük güç kazandıklarını belirterek, “İnşallah takım olarak başarılarımız devam edecek ve sezon sonunda gülen taraf biz olacağız. Hedefimiz olan Beko Basketbol Ligi’ne yeniden döneceğiz” dedi. M.Uğur Buharalı ise Konya’nın tüm sorunlarına imkânları ölçüsünde sahip çıkmaya çalıştıklarını ifade ederek, “Üniversite bu şehrin üniversitesi. Bizler de buradan mezun olduk. Selçuk Üniversitesi’ne destek verebilmenin onur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.