Üniversitespor moralli

Üniversitespor moralli

İstanbul Büyükşehir Belediyesporu farklı mağlup eden Selçuk Üniversitesinde moraller yerinde. Kulüp Başkanı Firkat kanat, Belediye maçında sergilenen oyunun gelecek adına kendilerini ...

İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u farklı mağlup eden Selçuk Üniversitesi’nde moraller yerinde. Kulüp Başkanı Firkat kanat,  Belediye maçında sergilenen oyunun gelecek adına kendilerini umutlandırdığını söyledi

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Liginde 3. hafta maçında geçtiğimiz gün sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 85-72 mağlup eden Torku Selçuk Üniveristespor’da moraller yerinde. Lige İstanbulspor galibiyeti ile başlayan sarı-mavililer, ikinci haftada Darüşşafaka’ya 2 sayı farkla yenilmiş ancak oynadığı oyunla beğeni toplamıştı. Geçtiğimiz cumartesi günü ilk kez taraftarları ile buluşan Selçuk Üniversitesi, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u hem farklı bir skorla geçti, hemde gelecek için iyi sinyaller verdi. Sarı-mavililer, önümüzdeki Çarşamba günü oynayacakları Vestel maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Temsilcimizde önemli bir eksik bulunmuyor.
Selçuk Üniversitesi’nde Kulüp Başkanı Fikret Kanat, İstanbul Büyükşehir Belediye maçında sergilenen oyunun gelecek adına kendilerini umutlandırdığını belirtti.  Kanat, yaptığı açıklamada, ilk iki haftada alınan puanların memnuniyet verici olduğunu söyledi. 38 hafta sürecek ligde her takımın yeneceği ve yenileceği maçlar olacağını ifade eden Kanat, ligde birbirine denk takımlar yer aldığını bildirdi.
Takım olarak lige oldukça iyi başladıklarını vurgulayan Kanat, “Dün oynadığımız İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçında da takım olarak iyi bir görüntü sergiledik. Çok yüksek asiste ulaştık. Son ana kadar çekişmeye sahne olan maçı kazanmayı bildik. İstanbul Büyükşehir Belediye maçında sergilenen oyun gelecek maçlar adına biz umutlandırdı. Kendi evimizdeki ilk maçı kazanmamız moral ve motivasyon açısından da çok önemliydi” dedi.  Kanat, seyirci desteğiyle daha iyi maçlar çıkaracaklarına dikkati çekerek, Konyalı sporseverleri maçlara davet etti.
Selçuk Üniversitesi Antrenörü Halil Üner ise, lig hazırlıklarına en son başlayan takım olduklarını ve az hazırlık maçı oynadıklarını söyledi. Kondisyon eksiklerinin bulunduğunu ifade eden Üner; “Ancak her maç üzerine koyuyoruz ve daha iyiye gidiyoruz. Çarşamba günü Vestel ile oynayacağımız maçla çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Tek hedefimiz kazanmak ve iyi bir seri yakalamak. Taraftar sayımızın geçen yıla nazaran daha az olduğunu gördüm. Taraftarımızın maçlarımıza daha çok ilgi göstermesi gerekiyor. Onları bundan sonraki maçlarımızda yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.
MERHABA
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.