Üniversitespor İstanbul seferinde

Üniversitespor İstanbul seferinde

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Liginde 2011-2012 sezonu bugün oynanacak olan Gelişim Koleji-Vestel maçı ile başlıyor

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde 2011-2012 sezonu bugün oynanacak olan Gelişim Koleji-Vestel maçı ile başlıyor. Ligde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi ligdeki ilk maçı olan İstanbulspor müsabakası için bugün sabah havayoluyla İstanbul’a gidiyor. Yarın saat 14.00’te Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak maçı kazanmak ve lige iyi başlangıç yapmak isteyen sarı-mavililerde önemli bir eksik bulunmuyor.

 

Torku Selçuk Üniversitesi Yönetim Kurulu Üyeleri’nden Okay Tınkır lige en iyi şekilde hazırlandıklarına dikkat çekerek, “Sezon öncesinde tecrübeli çalıştırıcımız Halil Üner ile yeniden anlaşıp, şampiyonluğa oynayacak tecrübeli bir kadro oluşturduk. Bu noktadan sonra söz teknik ekip ve oyunculara aittir. Yeni sezonun camiamız için hayırlı olmasını ve şampiyonlukla tamamlanmasını diliyoruz. Sezona en iyi şekilde hazırlandık. Gerek yapılan antrenmanlar gerekse de oynadığımız hazırlık maçlarıyla eksiklerimizi büyük ölçüde giderdik. Şimdi sıra lige iyi başlamaya geldi. İstanbulspor ile oynayacağımız maçı kazanacak güçteyiz” diye konuştu.

 

Oynanan hazırlık maçlarında oyuncularının gösterdiği performanstan memnun olduğunu belirten Üner, “Torku Selçuk Üniversitespor geçtiğimiz sezon kıl payı kaçırdığı BEKO Basketbol Ligine, bu sezon mutlaka yükselecek. Hazırlıklarımız ve gayretlerimiz bunun için. Sezon öncesi oynadığımız özel maçlarda hem eksiklerimizi gördük, hem de lige hazır hale geldik. Deplasmanda ilk maçımızı oynayacağımız İstanbulspor, deneyimli ve güçlü bir takım. Ne var ki, biz mevcut kadromuzla bu engeli aşacak güçteyiz. İstanbul’a galibiyet için gideceğiz, istediğimizi elde edeceğimize inancım tam. Oyuncularıma da sonuna kadar güveniyorum. Yabancı oyuncumuz Henry’nin çok çabuk uyum sağlaması ise, sevindirici oldu. Şimdilik hiçbir sıkıntımız bulunmuyor. Eksik oyuncumuz da yok. Hedefimiz üst üste oynayacağımız İstanbulspor ve Darüşşafaka deplasmanlarından galibiyetle dönerek, gelecek için umutlanmak” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.