Üniversitespor hırslı

Üniversitespor hırslı

Üste aldığı galibiyetlerle çıkışa geçen Üniversite, evinde oynayacağı Pertevniyal maçını hazırlıklarını hırslı bir şekilde sürdürüyor. Temsilcimizin hedefi kazanarak hedefine bir adım daha yaklaşmak

Türkiye 2. Erkekler Basketbol Ligi A Grubu’nda mücadele veren temsilcimiz Selçuk Üniversitesi, Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Pertevniyal maçını kazanıp, 4’te 4 yapmayı arzuluyor. Zorlu maçın hazırlıklarını Antrenör İsmail Beleş nezaretinde sürdüren temsilcimizde babaannesi vefat ettiği için izinli olan Murat Yolcu dışında eksik bulunmuyor.  Geçtiğimiz hafta deplasmanda Gelişim Kolejini mağlup ederek büyük moral bulan ve üst üste 3. maçını kazanan Sarı mavililer, Pertevniyal karşılaşmasını da kazanarak hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Zorlu geçmesini bekledikleri Pertevniyal maçında son düdüğe kadar mücadeleyi elden bırakmayarak haklı bir galibiyet aldıklarını belirten Kulüp Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut, “Selçuk Üniversitesi olarak sezon başında hedef olarak 1. Lig’e geri dönmeyi belirlemiştik. 9 haftası geride kalan ligde bu hedefimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz. Son oynadığımız Gelişim Koleji maçının zorlu geçeceğini biliyorduk. Rakibi iyi analiz ettik. Sert bir savunma anlayışı ile maça başlayıp rakibi durdurduk. Oyuncularımızın son düdüğe kadar istekli mücadelesinin neticesinde de haftayı galibiyetle kapattık. Öncelikle teknik heyet ve oyuncuları kutluyorum. İnşallah cumartesi günü de taraftarımızın da desteği ile Pertevniyal maçını kazanıp 4’te 4 yapacağız” dedi.
YOL-İŞ İZMİR E TEŞEKKÜR
Selçuk Üniversitesi Spor kulübü yönetimi, basketbol takımının geçtiğimiz hafta sonu İzmir deplasmanında oynadığı kritik maç öncesi ve sonrası sarı-mavili kafile ile yakından ilgilenen ve örnek ev sahipliği gösteren Yol-İş sendikası İzmir 1 Nolu Şube Başkan ve yönetimine teşekkür etti. Takımın İzmir kafile Başkanı iş adamı Ali Arıkoğlu İzmir deplasmanında Selçuk Üniversitesi yönetimi ve kafilesi ile yakından ilgilenen Yol-İş sendikası İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Süleyman Okudan, Genel Sekreter Coşkun İz, Teşkilatlanma Sekreteri Cengiz Şahin ile bu maçta yine takımın yanında olan Yol-İş Sendikası Konya 1 Nolu Şube Başkanı Ahmet Çankaya ile Genel sekreter Caner Eker’e teşekkür ederek: “Bizim için kader maçı niteliği taşıyan böylesine kritik bir deplasmanda bizleri yalnız bırakmayan ilgi alaka ve örnek ev sahipliği ile bizleri mutla eden sendika yöneticilerine kulübümüz adına teşekkür ederiz” dedi.   
SELÇUK TAN SELSÜT E ZİYARET
Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü yönetimi takımın forma sponsorluğunu üstlenen SELSÜT yönetimine teşekkür ziyaretinde bulundu. Kulüp Başkanı ve Üniversite Rektör Yardımcısı Kürşat Turgut ile yönetim kurulu üyesi ve hukuk danışmanı Yavuz Tezcan,  SELSÜT Şirketinin kurucusu ve sahibi olan Uğur Buharalı ile kardeşi Bahadır Buharalı’yı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Başkan Turgut; “Şehrimizde basketbol sporunun yeniden yaşaması ve heyecanın sürmesi için kurum ve şahıs olarak vermiş olduğunuz desteğe teşekkür ederiz. Konya iş dünyasının takımımıza sahip çıkması ile büyük güç kazandık. İnşallah takım olarak başarılarımız devam edecek ve sezon sonunda gülen taraf biz olacağız. Hedefimiz olan BEKO basketbol ligine yeniden döneceğiz” dedi. Buharalı ise Konya’nın tüm sorunlarına imkânları ölçüsünde sahip çıkmaya çalıştıklarını belirterek; “Üniversite bu şehrin üniversitesi bizler de Selçuk Üniversitesinden mezun olduk. Selçuk üniversitesine destek verebilmenin onur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.