Üniversitespor Gelişim için döndü

Üniversitespor Gelişim için döndü

Türkiye Basketbol Erkekler İkinci Liginde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Boluda ki kamp çalışmalarını tamamladı

Türkiye Basketbol Erkekler İkinci Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Bolu’da ki kamp çalışmalarını tamamladı. Sarı-mavili ekip bugün Konya’ya dönecek. Baş antrenör Ahmet Kandemir Ligin son 2 maçına girdiklerini söyleyerek 2 maçı da kazanarak zirvedeki yerini korumayı hedeflediklerini belirtti. Kandemir, “Gerçekten güçlü bir ekibiz ve şimdiye kadar seyircimizin desteğiyle evimizdeki maçların biri dışında tamamını kazandık. Cumartesi günü oynanacağımız maç bizim için çok önemli. Taraftarımızı da destek için Torku Arena’ya bekliyoruz. Onların vereceği destek ile rakibimizi yenip sezonu ilk iki içinde bitirme hedefine ulaşacağız” dedi. Torku Selçuk Üniversitesi ile Gelişim Koleji arasındaki zorlu müsabaka cumartesi günü saat 16.00’da Torku Arena’da oynanacak.

Ligin 37. haftası bugün oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak. Müsabakaların programı şu şekilde: Final Gençlik-Best Balıkesir Basketbol Kulübü 14.30 Final Okulları Spor Salonu, Orman - Akhisar BLD. 18.00 M. Sait Zarifoğlu S. S. Yarın: Tenis Eskrim Dağcılık-Uşak Üniversitesi Belediyespor 14.00 İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu, İstanbul BŞB.-Optimum TED Ankara Kolejliler 15.00 İstanbul Cebeci Spor Salonu, Vestel-Maliye Milli Piyango 15.00 Manisa Atatürk Spor Salonu, Selçuk Üniversitesi-Gelişim Koleji 16.00 Konya Selçuk Üniversitesi 19 Mayıs Spor Salonu, Başkent Gençlik-Darüşşafaka 16.00 Ankara Ankara Spor Salonu (Küçük)

Gaziantep BŞB.-Gamateks PAÜ 18.00 Gaziantep Kamil Ocak Spor Salonu Pazar: Garanti Koza İstanbulspor-Tire Belediye 17.00 İstanbul Zeyyad Baykara Spor Salonu Pazartesi: Genç Telekom-Pertevniyal 16.00 Ankara Spor Salonu Normal sezonun bitimine 2 hafta kala Play-Off maçlarını düşünen sarı-mavili ekip bu maçlarda şanssızlık yaşamak istemiyor. Torku Selçuk Üniversitesinde gözler normal sezonun bitimine 2 hafta kala Beko Basketbol Ligine yükselmenin en önemli adımı olan Play-Off maçlarına çevrildi. Sarı-mavili ekip başarılı geçirdiği normal sezonun ardından bu karşılamaları da kazanarak hedefine ulaşmak istiyor.

SPOR SERVİSİ 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.