Üniversitespor galibiyete inanıyor

Üniversitespor galibiyete inanıyor

Basketbol Erkekler 2. Liginde mücadele eden ve normal sezonu averajla lider tamamlayan Torku Selçuk Üniversitesinde izin biterken, Play-Off hazırlıkları da başladı

Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele eden ve normal sezonu averajla lider tamamlayan Torku Selçuk Üniversitesi’nde izin biterken, Play-Off hazırlıkları da başladı. Hafta sonunda kendi sahasında Akhisar Belediyespor ile Play-Off çeyrek final maçında karşılaşacak olan sarı-maviler, dün tesislerde toplanarak kritik karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Temsilcimizde zorlu maç öncesinde önemli bir eksik bulunmazken, sporcuların moralli oldukları gözlendi.

Dün tek idman yapan Torku Selçuk Üniversitesi, hazırlıklarını cuma günü gerçekleştireceği ter antrenmanının ardından tamamlayacak ve tesislerde kampa girecek. Ligde başarılı bir grafik çizerek Play-Off’a lider katılan Torku Selçuk Üniversitesi, Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçı kazanarak, Manisa’daki rövanş mücadelesine avantajlı skorla gitmek istiyor. Ligdeki başarılı performansı Play-Off’ta da sergileyerek 1. Lig’ çıkmak istediklerini söyleyen sarı-mavili oyuncular, taraftarlardan destek istediler.

Taraftarın vereceği destekle sahada daha güçlü ve moralli mücadele edeceklerini söyleyen sarı-mavili oyuncular, “Akhisar ile oynayacağımız ilk maçta tribünleri dolu görmek istiyoruz. İnşallah onların desteğiyle seriye iyi başlayacağız” dediler. Torku Selçuk Üniversitesi ile Akhisar Belediye arasındaki ilk maç 28 Nisan Cumartesi günü saat 16.00’da Kampus 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynanacak. İkinci maç ise 2 Mayıs Çarşamba günü saat 19.00’da Manisa’da yapılacak.

Torku Selçuk Üniversitesi Basketbol Şube Sorumlusu Okay Tınkır, “Artık sözün bittiği yere geldik. Başarılı bir sezon geçiriyoruz ve bu başarıyı Beko Basketbol Ligi’ne yükselerek taçlandırmak istiyoruz. Ancak kolay değil. 8 iddialı takımın zorlu bir mücadelesi olacak. İnşallah iki tur geçip lige yükseleceğiz” diye konuştu. Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde Play-Off heyecanı için geri sayım başladı. Ligi ilk 8 sırada bitiren takımların Play-Off heyecanı 27-28 Nisan’da başlayacak. Normal sezonu ilk sırada bitiren Selçuk Üniversitesi, 8. Akhisar Belediyesi’yle, 2. sırada bitiren Optimum TED Ankara Kolejliler, 7. Final Gençlik’le, 3. sırada bitiren Genç Telekom, 6. Vestel’le, 4. sırada bitiren Maliye Milli Piyango da 5. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile eşleşti. TB2L Play-Off turlarında tüm seriler 0-0 eşitlikle başlayacak ve 3 maç üzerinden oynanacak. İki maçı kazanan takım üst tura yükselecek. Play-Offlar sonunda finale yükselen 2 takım, önümüzdeki sezon Beko Basketbol Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanacak.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.