Üniversitespor evinde coşuyor

Üniversitespor evinde coşuyor

TB2L ekiplerinde Selçuk Üniversitespor ligdeki çıkışını sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u konuk eden sarı-mavili ekip güzel oyun ve farklı bir skorla rakibini yenmeyi başardı. Bu karşılaşmayı kazanan Selçuk ekibi ligdeki 3. galibiyetini almış oldu. Deplasmanda  tek maçını Beykoz’a karşı oynayan sarı-mavili ekip bu maçı kaybetti. Sahasında ise 3 maç oynayan Selçuk Üniversitespor bu zorlu maçların hepsinden galibiyetle ayrıldı. 4 maçta 7 puan toplayan sarı-mavili ekip sıralamada ise 4. basamağa yükseldi.

Ligde Trabzonspor 4 maçın tamamını kazanan tek takım olarak zirvede yer alıyor. Gelişim Koleji bu hafta ilk yenilgisini alırken Orman Gençlik ve Düzce Gençlik henüz galibiyetle tanışamadılar. Büyük çekişmenin yaşandığı ligde haftanın sonuçları şöyle: Pertevniyal-Yeni Nesil: 88-79, Final-Gelişim: 84-66, Beykoz-Trabzonspor: 55-68, Orman-Hacettepe: 73-78, Vestel-Düçce Gençlik: 92-59, Selçuk Üniv-İstanbul BB: 86-65.
TRABZON MESAİSİ BAŞLADI
Hedefini Play-Off olarak belirleyen temsilcimiz Selçuk Üniversitesi’nde gözler hafta sonunda oynanacak olan Trabzonspor maçına çevrildi. İstanbul Büyükşehir Belediye maçı sonrasında 1 günlük izin kullanan Sarı-mavililer, Trabzonspor maçının hazırlıklarına dün itibariyle başladı. Bugün çift idman yapacak olan temsilcimiz Cuma günü Trabzon’a gidecek.
Cumartesi günü Trabzonspor ile çok zorlu bir maça çıkacaklarına dikkat çeken Basketbol Şube Sorumlusu Bülent Kaftanoğlu, “Rakibimizin gücü ortada. Oynadıkları 4 maçı da kazandılar. Ligin en güçlü kadrosuna sahip bir takımla karşı karşıya geleceğiz. Onların yenilgisiz olması bizi daha da hırslandırıyor. Hafta boyunca iyi bir hazırlık dönemi geçirip Trabzon’dan galibiyetle dönmek için mücadele edeceğiz” dedi.
Kaftanoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçının galibiyet primlerinin de Trabzonspor maçı öncesi ödeneceğini müjdeledi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.