Üniversite’den Esnaf Odaları’na ziyaret

Üniversite’den Esnaf Odaları’na ziyaret

Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bekir Duvarcıyı makamında ziyaret etti.

Ziyaretin amacının Selçuk Üniversitesi’nin ve spor kulübünün, şehrin kesimi ile el ele gönül gönüle vererek basketbol takımının yeniden Beko Basketbol Ligi’ne dönmesi olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Turgut, “Geçtiğimiz yıl Birinci Lig’e veda ederken çok zor ve kötü bir ortam yaşadık. Beko Basketbol Ligi’nde yaşanmamış bir talihsizlikle averajla lige veda ettik. Selçuk Üniversitesi’nin ve Konya’nın yeri asla burası değildir. Bu sezon lige başlarken tamamen Konya’dan aldığımız maddi ve manevi destekle yola çıktık. O günden bu güne geldiğimiz noktada çok iyi bir yolda olduğumuzu görüyoruz. Ligin ilk yarısını hedeflediğimiz yerde tamamladık.

İkinci yarı da aynı bir hedefimiz var. Ardından final grubu içinde tek bir hedef yeniden Beko Basketbol Ligi’dir. Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Sayın Bekir Duvarcı ve yönetiminin de yıllardır bu şehre verdiği hizmetler ve destekler doğrultusunda kendilerini yanımızda görmek istiyoruz” dedi. Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bekir Duvarcı da oda olarak, esnaf ve sanatkârlar olarak yıllardır Konya’nın her sorununda, her desteğinde imkânları ölçüsünde var olduklarını söyleyerek, “Selçuk Üniversitesi’nin her başarısı bizim gururumuzdur. Üniversitemizin, öğrencilerimizin şehre katkısını biliyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da desteklerimiz artarak devam edecektir” diye konuştu. Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Duvarcı’ya yapılan ziyarete Basketbol Şube Sorumlusu Bülent Kaftanoğlu ve Hukuk işleri sorumlusu yönetim kurulu üyesi M.Yavuz Tezcan da hazır bulundular.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.