Üniversite’de Jamar ve Monty şoku

Üniversite’de Jamar ve Monty şoku

Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi Basketbol Takımının iki yabancı oyuncusu gece saatlerinde uyuşturucu kullandıkları iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra haklarında işlem yapıldı.

Sarı-mavililerin yabancı oyuncularından Monty Mack (32) ve Jamar Butler (23) uyuşturucu madde kullandıkları iddiasıyla gece saatlerinde gözaltına alındı. Gözaltına alınan Monty Mack ve Jamar Butler, Konya Numune Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü’nde ifadeleri alınan iki oyuncu, evlerinde yapılan aramanın ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. İki basketbolcunun

esrar içtikleri iddia edildi.

ÜNİVERSİTE YÖNETİMİ: GEREKEN YAPILACAK

Dün konuyla ilgili sabah saatlerinde toplantı yapan Üniversitespor yönetimi, öğleden sonra şu açıklamayı yaptı:

Selçuk Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol takımımızın iki yabancı oyuncusu bir ihbar üzerine gece yarısı uyuşturucu kullandıkları iddiası ile gözaltına alınmışlardır. Yapılan ev aramaları ve sağlık kontrolünden sonra ifadeleri alınmış ardından da serbest bırakılmışlardır.

Söz konusu İki yabancı uyruklu oyuncumuzla ilgili olarak Selçuk Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu olağanüstü toplanarak, spor ve sporculukla bağdaşmayan sporun etik kuralları ile ters düşen böyle bir durumun asla kabul edilemeyeceğine oy birliği ile karar vermiştir.

Tüm bunlara rağmen her iki oyuncu ile ilgili olarak gerekli ve yasal sağlık tetkiklerine derhal başlanılmıştır. Bu tetkiklerin kesin sonuçlarına göre her iki oyuncu ile ilgili nihai karar verilecektir.

ÜNİVERSİTE BAŞKENT YOLCUSU

Üniversitespor kritik TED Kolejlileri maçı için bugün Ankara’ya gidiyor. Takımda eksik yok. Moraller yerinde.Üniversitespor’da TED hazırlığı tamamlandı. Beko Basketbol Ligi’nde geçtiğimiz hafta sahasında Pınar Karşıyaka’yı mağlup ederek düşme hattındaki rakiplerine göre avantaj yakalayan sarı-mavili temsilcimiz yarın deplasmanda lig sonuncusu TED Kolejliler ile karşılaşacak. Hafta başından beri zorlu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren ekibimiz, bugün sabah saatlerinde Genel Menajer Murat Çetinkaya’nın kafile başkanlığında Ankara’ya hareket edecek.

Pınar Karşıyaka maçından önce sakatlanan Ekene Ibekwe’nin tedavisine devam edildiği ve bu oyuncunun Ankara deplasmanına götürüleceği kaydedildi. Sarı-mavililerde oyuncuların morallerinin yerinde olduğu ve Başkent’ten galibiyetle dönmenin hesapları yapıldığı belirtildi. TED Kolejliler maçı sonrası sahasında Kepez Belediyespor’u konuk edecek olan Üniversitespor bu iki maçı da kayıpsız geçerek son haftalara çok daha rahat girmek istiyor.

Üniversitespor’un genç çalıştırıcısı Cengiz Karadağ, TED Kolejliler ve Kepez maçlarının büyük önem taşıdığını belirterek, “Bu iki maçı kazanmamız durumunda, alt sıralardan büyük ölçüde kurtulmuş olacağız. Pınar Karşıyaka galibiyetiyle üzeremizdeki ölü toprağını attık. Artık önümüz açık” dedi. Öte yandan Ankara’da takımlarını yalnız bırakmak isteyen sarı-mavili taraftarlar için otobüs organizesi yapılırken, otobüslerin cumartesi günü sabah saatlerinde 19 Mayıs Spor Salonu önünden hareket edeceği bildirildi.

BEKO BASKETBOL LİGİ 22. HAFTANIN PROGRAMI BELLİ OLDU

Beko Basketbol Ligi'nde 22. hafta maçlarının programı açıklandı. Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, ligde haftanın programı şöyle:14 Mart Cumartesi:16.00 Casa TED Ankara Kolejliler-Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi (TOBB)16.00 Kepez Belediyesi-Banvit (Kepez Belediyesi)16.00 Pınar Karşıyaka-Galatasaray Cafe Crown (Karşıyaka) 17.00 OYAK Renault-Darüşşafaka Cooper Tires (Bursa Atatürk)

18.00 Mersin Büyükşehir Belediyesi-Antalya Büyükşehir Belediyesi (Edip Buran)

19.15 Fenerbahçe Ülker-Aliağa Petkim (Abdi İpekçi)15 Mart Pazar:13.45 Beşiktaş Cola Turka-Türk Telekom (BJK Cola Turka) 16.00 Efes Pilsen-Erdemir (Darüşşafaka Ayhan Şahenk) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.