Üniversitede işler karışık

Üniversitede işler karışık

Beko Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde Aliağa Petkim maçında alınan yenilgi sonrası işler karıştı.

Beko Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde Aliağa Petkim maçında alınan yenilgi sonrası işler karıştı. Yönetim  suçu oyunculara atarken  teknik patron Aziz Bekir  ise Hakan Köseoğlu’nu süresiz kadro dışı bıraktı. Kulübün Başkan Yardımcısı Kerem Öten, yaptığı açıklamada, Tofaş maçı öncesi böyle bir olayın yaşanmasını istemediklerini söyledi.

Teknik heyetin, yönetim kuruluna oyuncuyla ilgili rapor sunduğunu belirten Öten, "Rapor doğrultusunda, yönetim kurulunun kararıyla Hakan Köseoğlu, süresiz kadro dışı bırakıldı" dedi.

Tofaş maçından alınacak bir yenilgi sarı-mavili ekibin durumun daha da belirsiz bir hale sokacak. Uzun bir aradan sonra bu ligde mücadele eden Torku Konya Selçuk Üniversitesi bu sezon ligde kalmanın planlarını yapıyor Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde Tofaş maçı hazırlıkları devam ediyor. Sarı mavililer sahasında oynayacakları maçtan galibiyet ile ayrılmayı planlıyor. Önemli karşılaşma öncesinde hazırlıklarına devam sarı mavililerde moraller oldukça bozuk. Sarı mavililerin Aliağa Petkim karşısında aldıkları mağlubiyet sonrasında bozulan morallerin Tofaş maçında alınacak galibiyetle düzelmesi bekleniyor.

Ligin ilk yarısında oynanan ve Tofaş’ın kazandığı maçta hala hatıralardan silinmedi. Oldukça iyi bir performans sergileyen Torku Konya Selçuk Üniversitesi bariz hakem hataları sonrasında maçtan mağlup ayrılmıştı. Sarı mavili yöneticiler maçın ardından hakemlere yönelik ciddi eleştiriler barındıran bir mesaj yayınlamışlardı. Tofaş’ta Evren Büker Sakatlandı Ankara’da düzenlenen Spor Toto Türkiye Kupası’nda Galatasaray Liv Hospital ile karşılaşan Tofaş’ta Evren Büker, elinden sakatlandı. İlk kontrollerin ardından parmağında kırık tespit edilen Evren’in, yaklaşık 4 hafta takımdan ayrı kalacağı açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.