Üniversite’de her maç final

Üniversite’de her maç final

Beko Basketbol Liginde kümede kalma mücadelesi veren Torku Konya Selçuk Üniversitesi Royal Gaziantep karşısında aldığı galibiyetle moral buldu. Sarı-mavili ekip bundan sonraki her maçı final niteliğinde olacak.

Beko Basketbol Liginde kümede kalma mücadelesi veren Torku Konya Selçuk Üniversitesi Royal Gaziantep karşısında aldığı galibiyetle  moral buldu. Sarı-mavili ekip bundan sonraki her maçı  final niteliğinde olacak.  

GALATASARAY MAÇI DEPLASMANDA
Torku Konya Selçuk üniversitesi geride kalan haftayı Gaziantep deplasmanında geçirdi. Sarı-mavili ekip bu hafta da zorlu bir deplasmana çıkacak. Torku Konya Selçuk Üniversitesi sezonun 22. Hafta maçında deplasmanda ligin tecrübeli ve güçlü ekiplerinden Galatasaray Liv Hospital’e konuk olacak. Sarı-mavili ekip bu maçı da kazanmaktan başka bir ihtimal düşünmüyor. Sezonun ilk yarısında rakibine karşı evinde iyi performans sergileyen Torku Konya Selçuk Üniversitesi rövanşı kazanarak alt sıralardan uzaklaşmak istiyor. Sarı-mavili ekibi bu maçtan sonra da zor bir fikstür bekliyor. Uzun bir aradan sonra Beko Basketbol Ligi hayaline kavuşan sarı-mavili ekip bu gerçeğin kısa sürmemesini istiyor. Sarı-mavili ekibin kaybetme lüksünün olmadığı maçlar şu şekilde. Galatasaray Liv Hospital deplasman,    Fenerbahçe Ülker iç saha,  Pınar Karşıyaka deplasman, Trabzonspor Medical Park iç saha, Uşaksportif deplasman,  Aykon Ted Kolejliler iç saha, Olin Edirne deplasman, Mersin Büyükşehir Belediyesi iç saha ve Anadolu Efes deplasman

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.