Üniversite’de Gelişim mesaisi başladı

Üniversite’de Gelişim mesaisi başladı

Geçtiğimiz hafta sonu sahasında Yeni Nesili farklı bir şekilde mağlup eden Selçuk Üniversitesporda Cuma günü deplasmanda oynayacağı Gelişim Koleji maçının hazırlıkları başladı.

T2BL’de mücadele eden Selçuk Üniversitespor’da hafta sonu alınan farklı galibiyetin sevinci yaşanıyor. Sarı-mavili ekip bulduğu bu moralle Cuma günü deplasmanda oynayacağı Gelişim Koleji maçının hazırlıklarına dün başladı. Zorlu İzmir deplasmanından galibiyetle dönerek zirve yarışını sürdürmek isteyen Selçuk Üniversitespor Gelişim maçına hırslı bir şekilde hazırlanıyor. Bugüne kadar 8 maç oynayan sarı-mavili ekip bu karşılaşmaların 5’ni kazandı. Diğer 3 mücadeleden ise salondan yenik ayrıldı. Oynadığı bu maçlarda 13 puan toplayan Selçuk Üniversitespor averajla 6. sırada yer aldı. Sarı- mavili ekiple birlikte aynı puana sahip Beykoz, Vestel ve Gelişim Koleji takımları 3-4-5. sıraları paylaştı. Cuma günü deplasmanda Gelişim Koleji ile karşılaşacak Selçuk Üniversitespor mutlak galibiyet parolası ile hazırlandığı maçı kazanarak rakibini zirve yarışından uzaklaştırmak istiyor. Averaj farkı ile rakibinin bir basamak gerisinde bulunan sarı-mavili ekip yakaladığı çıkışı da sürdürmeyi planlıyor.

Yeni Nesil maçını unuttuklarını artık zorlu Gelişim Koleji maçına konsantre olarak bu karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanmaları gerektiğini ifade eden Selçuk Üniversitespor antrenörü  İsmail Beleş, “ Hafta sonu sahamızda Yeni Nesil’i yenerek moral bulduk ve zirve takibimizi de devam ettirdik. Cuma günü ise bu maçtan daha zor bir karşılaşma oynayacağız. Rakip Gelişim Koleji averajla bizim bir basamak üzerimizde bulunuyor. Bu maçı kazandığımız takdirde hem sıralamada Gelişim Koleji’nin üzerine çıkacağız hem de rakibimizi zirve yarışında biraz da olsa geriye iteceğiz. Zorlu karşılaşmaya ayaklarımız yere basarak en iyi şekilde hazırlanacağız. Yeni Nesil maçında bulduğumuz morali bu maçta avantaj olarak kullanacağız. Çıkışımızın devam etmesi için İzmir deplasmanından galibiyetle dönmemiz gerektiğini oyuncularım da çok iyi biliyor. İnanıyorum ki iç sahada gösterdiğimiz performansı Gelişim Koleji karşısında da göstererek yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.