Üniversitede bekleyiş sürüyor

Üniversitede bekleyiş sürüyor

Torku Selçuk üniversitesinde bekleyiş devam ediyor. Sarı mavililer ligde yaşanması beklenen gelişmelere göre kendine yeni bir yol haritası çizecek

Torku Selçuk üniversitesinde bekleyiş devam ediyor. Sarı mavililer ligde yaşanması beklenen gelişmelere göre kendine yeni bir yol haritası çizecek. Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde sezonu lider olarak tamamlayan ancak play-off müsabakalarında Gaziantep BŞB’ye yenilerek hedefe ulaşamayan Torku Selçuk Üniversitesi suskunluğunu koruyor. Sarı mavililer kulislerde konuşulmaya devam eden birleşmenin gerçeklenmesi durumunda kendisinin lige davet edilmesini bekliyor. Böyle bir durumda ise Selçuk kartallarının olağanüstü kongre kararı alarak kendisine yeni bir yol haritası belirmesi gündeme gelecek. Aksi durumda yönetim kendi arasına yapacağı bir toplantı ile gelecek sezonun kararlarını alacak.

Son 3 dönemdir çoğulcu yönetim anlayışın sürdüren Torku Selçuk Üniversitesi yönetimi bu anlayışı da geri bırakmak istiyor. Şehrin güçlerini de bünyesinde bulundurma amacıyla çok üyeli bir yönetim oluşturan kartallar yeni dönemde bu uygulamayı geride bırakmak istiyor. Öte yandan sarı mavililerde antrenör konusu da belirsizliğini koruyor. Mevcut antrenör Ahmet Kandemir’in başarısızlıkta pay sahibi olduğunu düşünen sarı mavili camia yeni dönemde bu isimli yola devam edip etmeyeceğine ise henüz karar vermedi. Ancak şu anda sarı mavili yönetimin bu konuda olumsuz düşüncelere sahip olduğu bilinen bir gerçek.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.