Üniversite yönetiminden Baykana ziyaret

Üniversite yönetiminden Baykana ziyaret

Spor Genel Müdürlüğü görevine atanan hemşerimiz Mehmet Baykana yurt çapından tebrik ziyaretleri sürüyor

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nin yönetim kurulu üyeleri de Ankara’ya giderek Baykan’ı makamında ziyaret etti. Torku Selçuk Üniversitesi Başkanı Doç. Dr. Fikret Kanat, Onursal Başkan Prof. Dr. Kürşat Turgut ile Başkan yardımcıları Tayfun Yenikaynak, Hüseyin Sarıköse, Hasan Özdemir ve Mustafa Baykan; Konya ASKF, TASKK ve TFF’de yaptığı başarılı çalışmaların ardından sporda önemli bir mevkiye gelen Mehmet Baykan’ı kutlarken görevinde başarı dileğinde bulundular. Onursal Başkan Prof. Dr. Turgut ayrıca Baykan’a basketbol takımının formasını ile bir heykelcik hediye etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve spor camiasından aldıkları büyük destekle ülke sporunun gelişmesine katkı sağlayacaklarını vurgulayan Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ise, “Ülkemiz genç nüfusa, köklü spor geçmişine sahip. Önemli spor adamları yetiştirmiş bir ülkeyiz. Farklı branşlarda dünya çapında sporcularımız giderek artıyor. Amatör spor branşlarındaki gelişmeyi ve teşviki çok önemsiyoruz. Türkiye’nin sahip olduğu potansiyelin daha iyi değerlendirilmesinde, spor alanında faaliyet gösteren tüm paydaşların iş birliğine çok önem veriyoruz” dedi.
İSTANBUL HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Cumartesi günü ilk iç saha maçına çıkacak olan temsilcimizde çalışmalar moralsiz başlarken, sakatlığı süren İsmail’in tedavisi de sürüyor. Diğer yandan Darüşşafaka karşısında alınan yenilgi yönetimi de derinden üzdü. Geçtiğimiz hafta içerisinde ödemeleri yapan, antrenmanları ziyaret edip teknik kadro ve oyunculara baklava ikram ederek moral veren sarı-mavili ekibin yöneticilerinin, İstanbul’da sergilenen oyun ve alınan yenilgiden ötürü büyük üzüntü yaşadığı kaydedildi.
İlk iç saha maçını kazanarak yeniden moral bulmak ve taraftarına güzel bir oyun izletmek isteyen temsilcimiz taraftarından da destek bekliyor. Torku Selçuk Üniversitesi yöneticilerinden Ali Arıkoğlu, “Cumartesi günü ilk iç saha maçımızda yenilgisiz İstanbul Büyükşehir ile oynayacağız. Bu maçta taraftar desteği çok önemli. Tüm Konya’yı maça bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.