Üniversite yeni bir sayfa açtı

Üniversite yeni bir sayfa açtı

Bu sezon Beko Basketbol Ligine son anda katılan Torku Konya Selçuk Üniversitesi ilk haftalarda gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Bu sezon Beko Basketbol Ligine son anda katılan Torku Konya Selçuk Üniversitesi ilk haftalarda gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Özellikle evinde oynadığı karşılaşmalarda rakiplerine geçit vermeyen sarı-mavili ekip son haftalarda müthiş bir düşüş içerisine girdi.

KARADAĞ TAKIM İÇİN VAZGEÇTİ

Lige Cengiz Karadağ ile başlayan Torku Konya Selçuk Üniversitesi, Karadağ ile önemli başarıla imza atmasına rağmen son haftalarda vasatın altına düşerek ateş hattına doğru ilerlemeye başladı. Karadağ sarı mavili ekibin sahasında oynadığı Uşaksportif  maçından sonra istifa etti. Bu karşılaşmanın ardından takıma iki maçta kaptan Murat Yolcu antrenörlük yaptı.

YOLCU 2 MAÇA ÇIKTI  

Cengiz Karadağ’ın istifasından boşalan antrenörlük koltuğuna oturan kaptan Murat Yolcu,   takımın başında 2 karşılaşmaya çıktı. Ancak  sarı-mavili ekip bu maçlarda salondan yenilgi ile ayrıldı. Devre sonuna kadar kaptan ile yola devam düşüncesinin hakim olduğu sarı mavililer yenilgiler sonrası ise beklenen transferi gerçekleştirdi.

AZİZ BEKİR’LE YENİ BİR SAYFA AÇILACAK

Sezon başında sahasında gösterdiği performansı son maçlarda devam ettirmeyen Torku Konya Selçuk Üniversitesi yeni bir sayfa açmak için hoca arayışına başladı. Sarı-mavili ekip bu arayış sonucunda sezona Royal Halı Gaziantep ile başlayan Boşnak antrenör Aziz Bekir ile anlaştı.  Aziz Bekir Royal Halı Gaziantep takımı ile geçtiğimiz haftalarda yollarını ayırmıştı. Bekir önceki gün Konya’ya gelerek takımla ilk çalışmasını da gerçekleştirdi.  

TRANSFER BEKLENİYOR

Aziz Bekir’in göreve gelmesi sonrasında Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde 1-2 takviye yapılabileceği konuşulmakta. Yönetimin bu konuda kolları sıvadığı ve önümüzdeki günlerde bütçeye uygun takviyelerin yapılabileceği ifade edildi. Takıma yapılacak takviyeler ile takımdaki rotasyon sıkıntısının da bir miktar olsa da aşılması beklenmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.