Üniversite umutlu

Üniversite umutlu

Galatasaray mağlubiyeti ile moral kaybeden Üniversitede gözler Erdemir maçına çevrildi.

BEKO Basketbol Ligi’nde 19.haftada Galatasaray Cafe Crown’a 66-88 mağlup olan temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi’nde gözler Erdemir maçına çevrildi. Önümüzdeki hafta oynanacak Türkiye Kupası maçları nedeniyle önümüzdeki haftayı maç yapmadan geçecek sarı-mavililer Erdemir maçının hazırlıklarına da Cuma günü 19 Mayıs Spor Salonu’nda başlayacak. Temsilcimizde eksik bir oyuncu bulunmuyor. Üniversitespor Erdemir ile 28 Şubat’ta deplasmanda karşı karşıya gelecek. Son haftalarda aldığı galibiyetlerle ligde kalma şansını arttıran Erdemir karşısında galip gelmek isteyen temsilcimizde oyuncular Cuma gününe kadar izin kullanacak.

KARADAĞ: FİNAL GİBİ MAÇLAR OYNAYACAĞIZ
Galatasaray Cafe Crown maçından sonra üzgün olduğu için basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlamayan Cengiz Karadağ, konuşmak için Merhaba’yı seçti. Galatasaray maçına iyi başladıklarını, 3.periyotta kötü bir oyun çıkardıkları için mağlup olduklarını ifade eden Karadağ, “3.periyottan sonra her şey tersine döndü. Sanırım kazanmaya olan aşırı konsantrasyon mağlubiyeti getirdi. Bu maçta diğer maçların aksine takım olarak çok kötüydük. Erdemir maçı kesinlikle kazanmamız gereken bir maç. Aksi bir sonucu düşünmüyoruz. Erdemir maçından sonra final gibi 7 karşılaşma oynayacağız. İç sahada olsun, dışarıda olsun bu karşılaşmaları kazanmamız gerekiyor. Türkiye kupası nedeniyle önümüzdeki hafta maç yapmayacağız. Bu arayı en iyi şekilde değerlendireceğiz” diye konuştu.
Karadağ, ligde şu ana kadar iyi oynadıkları bazı maçlarda puan alamadıklarının altını çizerek, “Telekom, Darüşşafaka, Antalya maçlarında iyi mücadele ettik, maç kazanamadık. Galatasaray maçları hariç takımımdan memnunum” dedi. Karadağ, Jamar Butler ve Mutlu Demir’in zamanla daha iyi mücadele edeceğini sözlerine ekledi.
EFES’İN SON KURBANI BEŞİKTAŞ OLDU
Beko Basketbol Ligi'nde 19. hafta tamamlanırken, üst üste 18. galibiyetini elde eden Efes, liderliğini sürdürdü. Siyah-beyazlılar, Beşiktaş Cola Turka'yı 94-82 yenerek puanını 37'ye çıkardı ve bu hafta da ilk sıradaki yerini korudu. Galatasaray Cafe Crown ise deplasmanda Mutlu akü Selçuk Üniversitesi'ni 88-66'lık skorla geçerek 16. galibiyetini elde etti ve haftayı 35 puanla 2. sırada tamamladı. Fenerbahçe Ülker, sahasında konuk ettiği OYAK Renault'u 77-70 yenerek 14. galibiyetini elde etti ve 33 puan ve averajla 3. sırada yer aldı. Türk Telekom ise sahasında Kepez Belediyesi'ni 102-90'lık skorla geçerek haftayı 33 puan ve averajla 4. sırada bitirdi.19. haftada alınan sonuçlar, gelecek haftanın programı ve puan durumu şöyle: Türk Telekom-Kepez Belediyesi: 102-90, Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi-Galatasaray Cafe Crown: 66-88,Darüşşafaka Cooper Tires-Casa TED Ankara Kolejliler: 69-53,Antalya Büyükşehir Belediyesi-Pınar Karşıyaka: 82-79,Beşiktaş Cola Turka-Efes Pilsen: 82-94,Aliağa Petkim-Mersin Büyükşehir Belediyesi: 76-78,Banvit-Erdemirspor: 96-105
Fenerbahçe Ülker-OYAK Renault: 77-70 Ligde 22.hafta şu maçlar oynanacak: Mersin Büyükşehir Belediyesi-Türk Telekom, OYAK Renault-Aliağa Petkim, Pınar Karşıyaka-Banvit, Efes-Galatasaray Cafe Crown, Casa TED Ankara Kolejliler-Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez Belediyesi-Darüşşafaka Cooper Tires, Beşiktaş Cola Turka-Fenerbahçe Ülker ve Erdemirspor-Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi karşılaşmaları yapılacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.