Konya Büyükşehir Basketbol, Balıkesir'den yenilgi ile döndü

Konya Büyükşehir Basketbol, Balıkesir'den yenilgi ile döndü

Türkiye Sigorta Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Konya Büyükşehir Belediyespor, ligin 8. haftasında deplasmanda Bandırma Bordo’ya konuk oldu. Sarı-siyahlı ekip rakibine81-74’lük skorla yenildi

Türkiye Sigorta Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Konya Büyükşehir Belediyespor, ligin 8. haftasında deplasmanda Bandırma Bordo’ya konuk oldu. Sarı-siyahlı ekip rakibine

81-74’lük skorla yenildi Konya Büyükşehir Belediyespor bu yenilgi ile birlikte dördüncü mağlubiyetini aldı ve haftayı 12 puan ile 10 sırada tamamladı.

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Spor Salonu'ndaki karşılaşmanın ilk çeyreği başa baş geçerken, ev sahibi ekip çeyreği 20-17 önde tamamladı. İkinci periyotta Bandırma Bordo'nun bulduğu üçlük isabetleriyle fark açıldı ve devre arasına 44-32’lik üstünlükle girildi.

Konya BBSK, üçüncü çeyrekte sert savunma yaparak skoru dengeledi ve öne geçme fırsatı yakaladı. Ancak Bandırma Bordo, son periyoda 54-53’lük avantajla girmeyi başardı. Maçın final periyodunda Bandırma Bordo, kritik anlarda attığı üçlüklerle farkı korudu ve karşılaşmayı 81-74 kazanarak sahadan galip ayrıldı.

Konya BBSK, bir sonraki karşılaşmasında 3 Kasım Pazar günü şampiyonluk adaylarından İlab Basketbol’u kendi evinde ağırlayacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.